reklama
Anolik
Fanka BB :)
Też się tak czułam, nawet testu miałam nie robić, a tymczasem jestem w 6tc i brzuch czasem tak pobolewa na @Eh czuję się jakbym zaraz miała dostać @![]()
martoosia04
A ja zajmuję myśli jak tylko mogę. Byłam na wieczornym spacerze z psem, teraz jeszcze kolacja dla maluchów, kąpiel i szykowanko na jutro do pracy, bo niestety jutro na 6:45
Znów trzeba wstać o 4:30. Dobrze, że kończę o 15:15, to chociaż jeszcze coś z popołudnia.
Wiecie, że w drugiej klasie SP, już mają dyktanda na ocenę? A mój ma takie problemy z ortografią... więcej strzela niż pisze poprawnie :/
Wiecie, że w drugiej klasie SP, już mają dyktanda na ocenę? A mój ma takie problemy z ortografią... więcej strzela niż pisze poprawnie :/
Malaga00
Ja tak mam cały czas :/ a w 14 tyg coraz bardziej dokuczają takie bóleEh czuję się jakbym zaraz miała dostać @![]()
Malaga00
W sumie ja też czułam się w cyklu w którym zaszłam bardziej wilgotna tamU mnie był wodnisty na przemian z ciągnącym. W ogóle uczucie, że mam ciągle mokro i wilgotno, gdzie zazwyczaj przed @ było sucho.
Ann89
Też czuję się strasznie mokro. Nie wiem nie wierzę że mogłoby się udać. Mam taki pesymistyczny nastrój [emoji22] jeszcze się zdenerwowałam bo zamówiliśmy tydzień temu szafę i było powiedziane że czekamy do 3tyg ale może być szybciej, a dzisiaj informacja że dopiero w ostatnim tyg listopada będzie do odbioru, a ciuchy mamy popakowane w pudłach i na szafkach. Normalnie nie mogę na to patrzeć, a mieszkanie w bloku dwupokojowe wie pewnie domyślacie się że szału można dostać ;/
martoosia04
Też czuję się strasznie mokro. Nie wiem nie wierzę że mogłoby się udać. Mam taki pesymistyczny nastrój [emoji22] jeszcze się zdenerwowałam bo zamówiliśmy tydzień temu szafę i było powiedziane że czekamy do 3tyg ale może być szybciej, a dzisiaj informacja że dopiero w ostatnim tyg listopada będzie do odbioru, a ciuchy mamy popakowane w pudłach i na szafkach. Normalnie nie mogę na to patrzeć, a mieszkanie w bloku dwupokojowe wie pewnie domyślacie się że szału można dostać ;/
Współczuje. Pamietam, jak my wymienialiśmy szafę z ogromnej z przesuwnymi drzwiami, na mniejszą z Ikea. Kartonów milion mieliśmy. Ale plusem zaś były porządki w ubraniach [emoji23]
paulina1994
Na mdłości Pregna wypuściła jakieś gumy bodajże spójrz sobie na ich stronęnie przelkne imbiru nawet nie powacham bo zwymiotuje. jedynie w prenatalu cos imbiru jest.
jakos sie musze przemeczyc.
paulina1994
Mi TSH spadło bardzo szybko, kiedy masz endo?Masakra:/ mam nadzieje, ze podleczyć mnie endo i uda się zajsc...
reklama
Zmijka25
Odebralam cześć wyników i tak.. Morfologia WBC powyzej normy, MCV sporo za niskie niz norma, neut ponad norme, eo poniżej normy.
Glukoza na czczo 104 a wynik HbA1c prawidlowy wyszlo 5.15 a norma 4,80 - 5.90. W moczu ciezar wlasciwy lekko podwyzszony.
Ciekawe co z ta morfologia sie dzieje teraz.
Szaleje Ci lekko ta krew.. Ale miałam podobną sytuację - test obciążenia glukozą wyszedł mi ponad 200 po 1h, dostałam skierowanie na powtórkę i 2tyg później po 1h miałam trochę ponad 160, czyli idealnie w normie.. Zaczynam podejrzewać że te wyniki wychodzą jak chcą, albo w zależności od dnia.
No i nigdy nie ma czasu pokazać nawet zdjęcia wózka, wyprawki a jak spotykamy się na żywo to ciąża znika, zero tematu.![]()
To jakaś wariatka, bez dwóch zdań. Może ona potrzebuje pomocy? To jest jakaś Twoja bliska znajoma, musisz utrzymywać z nią kontakt? Szczerze to ja bym się chyba trochę bała bo jak ona ma obsesję na punkcie ciąży to jeszcze coś wymyśli jak się okaże że zajdziesz w ciążę
@Kasienka3b kochana, co to za pytanie czy pamiętamy?