reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A ja zajmuję myśli jak tylko mogę. Byłam na wieczornym spacerze z psem, teraz jeszcze kolacja dla maluchów, kąpiel i szykowanko na jutro do pracy, bo niestety jutro na 6:45 :( Znów trzeba wstać o 4:30. Dobrze, że kończę o 15:15, to chociaż jeszcze coś z popołudnia.

Wiecie, że w drugiej klasie SP, już mają dyktanda na ocenę? A mój ma takie problemy z ortografią... więcej strzela niż pisze poprawnie :/

Też czuję się strasznie mokro. Nie wiem nie wierzę że mogłoby się udać. Mam taki pesymistyczny nastrój [emoji22] jeszcze się zdenerwowałam bo zamówiliśmy tydzień temu szafę i było powiedziane że czekamy do 3tyg ale może być szybciej, a dzisiaj informacja że dopiero w ostatnim tyg listopada będzie do odbioru, a ciuchy mamy popakowane w pudłach i na szafkach. Normalnie nie mogę na to patrzeć, a mieszkanie w bloku dwupokojowe wie pewnie domyślacie się że szału można dostać ;/

Też czuję się strasznie mokro. Nie wiem nie wierzę że mogłoby się udać. Mam taki pesymistyczny nastrój [emoji22] jeszcze się zdenerwowałam bo zamówiliśmy tydzień temu szafę i było powiedziane że czekamy do 3tyg ale może być szybciej, a dzisiaj informacja że dopiero w ostatnim tyg listopada będzie do odbioru, a ciuchy mamy popakowane w pudłach i na szafkach. Normalnie nie mogę na to patrzeć, a mieszkanie w bloku dwupokojowe wie pewnie domyślacie się że szału można dostać ;/

Współczuje. Pamietam, jak my wymienialiśmy szafę z ogromnej z przesuwnymi drzwiami, na mniejszą z Ikea. Kartonów milion mieliśmy. Ale plusem zaś były porządki w ubraniach [emoji23]

reklama
Odebralam cześć wyników i tak.. Morfologia WBC powyzej normy, MCV sporo za niskie niz norma, neut ponad norme, eo poniżej normy.
Glukoza na czczo 104 a wynik HbA1c prawidlowy wyszlo 5.15 a norma 4,80 - 5.90. W moczu ciezar wlasciwy lekko podwyzszony.
Ciekawe co z ta morfologia sie dzieje teraz.

Szaleje Ci lekko ta krew.. Ale miałam podobną sytuację - test obciążenia glukozą wyszedł mi ponad 200 po 1h, dostałam skierowanie na powtórkę i 2tyg później po 1h miałam trochę ponad 160, czyli idealnie w normie.. Zaczynam podejrzewać że te wyniki wychodzą jak chcą, albo w zależności od dnia.

No i nigdy nie ma czasu pokazać nawet zdjęcia wózka, wyprawki a jak spotykamy się na żywo to ciąża znika, zero tematu. :D

To jakaś wariatka, bez dwóch zdań. Może ona potrzebuje pomocy? To jest jakaś Twoja bliska znajoma, musisz utrzymywać z nią kontakt? Szczerze to ja bym się chyba trochę bała bo jak ona ma obsesję na punkcie ciąży to jeszcze coś wymyśli jak się okaże że zajdziesz w ciążę

@Kasienka3b kochana, co to za pytanie czy pamiętamy? :) super że masz ovitrelle, może zaskoczy szybko bo dużo pozytywnych zakończeń było po tych zastrzykach :) a ja zaczynam 11tc, dzidzia 35mm już, machała ostatnio rączkami i nóżkami [emoji14] prenatalne na sam koniec października, jeszcze 2 tygodnie

Do góry