reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No ja Wam powiem, że z taką sytuacją się nie spotkałam jeszcze. Czyli ona teoretycznie i praktycznie w tej ciąży nie jest, więc co powie po domniemanym porodzie jak dziecka nie będzie o_O Nie wiem czy to po złości czy to juz podchodzi pod jakaś chorobę ; o
Powie, że dziecko umarło, bo przecież takie rzeczy się zdarzają. Ja jutro pojadę sobie specjalnie do tego mięsnego i zobaczę jak ona leży w szpitalu. ;P

reklama
Masakra co te baby mają w głowie o_O a brzuch jej chociaż widać ?
Ale to chyba w tak zaawansowanej ciąży to się już nie chodzi do pracy ;P poza tym widać brzuch ciążowy który jest wielki tuż pod koniec.;p
My to wiemy, ona się wybrania tym bo jest otyła i twierdzi, że u niej nie widać, tylko ona powiem wam, że nawet trochę schudła. xD No i tydzień po terminie chodzić do pracy zakatarzona i skarżyć się, że trzeba iść do pracy bo l4 się kończy? :D

My to wiemy, ona się wybrania tym bo jest otyła i twierdzi, że u niej nie widać, tylko ona powiem wam, że nawet trochę schudła. xD No i tydzień po terminie chodzić do pracy zakatarzona i skarżyć się, że trzeba iść do pracy bo l4 się kończy? :D
Pic na wodę serio haha :D nawet u pań przy sobie widać ciążę ; o

Dziewczyny ciężarne, czy u was śluz był taki ciągnący, długi kremowy? Bo dziś taki mam... i tak wiecie, zastanawiam się ;)
U mnie cały czas od terminu @ taki kremowo-wodnisty podbrzusze boli jak na @ aż sprawdzam czy czasem nie zawitała. Na razie spokój żadnych płomień. A wizyta dopiero w piątek.

@Maliina Malinko,na mdłości w ciąży jest dostępny w aptekach preparat Mamarin. Bierzesz zaraz po przebudzeniu i popijasz czymś słodkim i już. U mnie działało.
Są jeszcze takie opaski na nadgarstek dostępne na Internecie,ale nie znam.
I jest jeszcze lek Torecan na receptę od lekarza. Działa na zawroty głowy głównie i jest oczywiście bezpieczny.
Poprobuj coś bo takie odczucia skuteczne odbieaja ochotę na wszystko.
Pozdrawiam cieplutko:)
Bardzo Ci dziękuję za informację:*
Dziewczyny ciężarne, czy u was śluz był taki ciągnący, długi kremowy? Bo dziś taki mam... i tak wiecie, zastanawiam się ;)
Na samym początku wodnisty a pozniej właśnie kremowy i tak do teraz

reklama
Do góry