reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
ja nigdy nic doustnego nie stosowalam na opryszczke jedynie masci miejscowo. dziekuje Ci bardzo :* .
a moge miec jeszcze pytanie farmaceutyczne?
chodzi mi o magnez ten Link do: Asmag forte, 500 mg (34 mg Mg2+), tabletki, 50 szt. - Portal Dbam o Zdrowie.
ile brac by bylo dobrze?
Z tego co pamietam asmagu brało sie do 2 tabetwk 3 razy na dobe, ale spokojnie mozesz zaczac po 1 tabletce 3 razy dziennie. Do glownych posilkow :) jak skurcze beda wystepowac, to zwiększ do dwoch tabletek na raz.

Z tego co pamietam asmagu brało sie do 2 tabetwk 3 razy na dobe, ale spokojnie mozesz zaczac po 1 tabletce 3 razy dziennie. Do glownych posilkow :) jak skurcze beda wystepowac, to zwiększ do dwoch tabletek na raz.
ja biore magnezin i nie lubie go łykac jest niepowlekany... a ten ma znajoma i chciala mi dac ale nie wiem wlasnie czy tez jest niepowlekany a brac 2 tabletki 3 razy dziennie to dla mnie duzo nie cierpie tabsow wiec zostane przy magnezinie.

Ostatnia edycja:
Jako tako pogodziłam się z M. Szkoda mi nerwów na kłótnie. Potem taka zła atmosfera jest w domu.
To dobrze [emoji8] a udało się podziałać?

Dziewczyny, piersi mnie bolą, to chyba już po owulacji co? Nie chcę małżonka znów atakować bo on pada na twarz. Mam nadzieję, że owu była w niedzielę/poniedziałek i jego sobotnie żołnierzyki przetrwały [emoji23]

To dobrze [emoji8] a udało się podziałać?

Dziewczyny, piersi mnie bolą, to chyba już po owulacji co? Nie chcę małżonka znów atakować bo on pada na twarz. Mam nadzieję, że owu była w niedzielę/poniedziałek i jego sobotnie żołnierzyki przetrwały [emoji23]

Wracam wlasnie do domu. Powiedzialam juz M. że ma sie szykować bo ja chce dzis [emoji173]️ i mam nadzieje ze da rade chłop.
Ostatnio wybudzony w nocy nie dał rady :/

reklama
Do góry