reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
ja nigdy nic doustnego nie stosowalam na opryszczke jedynie masci miejscowo. dziekuje Ci bardzo :* .
a moge miec jeszcze pytanie farmaceutyczne?
chodzi mi o magnez ten Link do: Asmag forte, 500 mg (34 mg Mg2+), tabletki, 50 szt. - Portal Dbam o Zdrowie.
ile brac by bylo dobrze?
Z tego co pamietam asmagu brało sie do 2 tabetwk 3 razy na dobe, ale spokojnie mozesz zaczac po 1 tabletce 3 razy dziennie. Do glownych posilkow :) jak skurcze beda wystepowac, to zwiększ do dwoch tabletek na raz.

Z tego co pamietam asmagu brało sie do 2 tabetwk 3 razy na dobe, ale spokojnie mozesz zaczac po 1 tabletce 3 razy dziennie. Do glownych posilkow :) jak skurcze beda wystepowac, to zwiększ do dwoch tabletek na raz.
ja biore magnezin i nie lubie go łykac jest niepowlekany... a ten ma znajoma i chciala mi dac ale nie wiem wlasnie czy tez jest niepowlekany a brac 2 tabletki 3 razy dziennie to dla mnie duzo nie cierpie tabsow wiec zostane przy magnezinie.

Ostatnia edycja:
Jako tako pogodziłam się z M. Szkoda mi nerwów na kłótnie. Potem taka zła atmosfera jest w domu.
To dobrze [emoji8] a udało się podziałać?

Dziewczyny, piersi mnie bolą, to chyba już po owulacji co? Nie chcę małżonka znów atakować bo on pada na twarz. Mam nadzieję, że owu była w niedzielę/poniedziałek i jego sobotnie żołnierzyki przetrwały [emoji23]

To dobrze [emoji8] a udało się podziałać?

Dziewczyny, piersi mnie bolą, to chyba już po owulacji co? Nie chcę małżonka znów atakować bo on pada na twarz. Mam nadzieję, że owu była w niedzielę/poniedziałek i jego sobotnie żołnierzyki przetrwały [emoji23]

Wracam wlasnie do domu. Powiedzialam juz M. że ma sie szykować bo ja chce dzis [emoji173]️ i mam nadzieje ze da rade chłop.
Ostatnio wybudzony w nocy nie dał rady :/

reklama
Do góry