G
gosc19
Gość
a ja sie dzis napatrzyłam na małe dzieci i aż mi szkoda ze stało sie tak jak stało...
smuteczek..
smuteczek..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko to mamMozesz miejscowo stosowac maści z acyklowirem np.Hascovir.
Mozesz, tez ja stosowalam bo sam acyklowir mi nie pomaga. Tylko nie bierz tego hascoviru doustnego.
ja nigdy nic doustnego nie stosowalam na opryszczke jedynie masci miejscowo. dziekuje Ci bardzo :* .Mozesz, tez ja stosowalam bo sam acyklowir mi nie pomaga. Tylko nie bierz tego hascoviru doustnego.
Z tego co pamietam asmagu brało sie do 2 tabetwk 3 razy na dobe, ale spokojnie mozesz zaczac po 1 tabletce 3 razy dziennie. Do glownych posilkow jak skurcze beda wystepowac, to zwiększ do dwoch tabletek na raz.ja nigdy nic doustnego nie stosowalam na opryszczke jedynie masci miejscowo. dziekuje Ci bardzo :* .
a moge miec jeszcze pytanie farmaceutyczne?
chodzi mi o magnez ten Link do: Asmag forte, 500 mg (34 mg Mg2+), tabletki, 50 szt. - Portal Dbam o Zdrowie.
ile brac by bylo dobrze?
ja biore magnezin i nie lubie go łykac jest niepowlekany... a ten ma znajoma i chciala mi dac ale nie wiem wlasnie czy tez jest niepowlekany a brac 2 tabletki 3 razy dziennie to dla mnie duzo nie cierpie tabsow wiec zostane przy magnezinie.Z tego co pamietam asmagu brało sie do 2 tabetwk 3 razy na dobe, ale spokojnie mozesz zaczac po 1 tabletce 3 razy dziennie. Do glownych posilkow jak skurcze beda wystepowac, to zwiększ do dwoch tabletek na raz.
To dobrze [emoji8] a udało się podziałać?Jako tako pogodziłam się z M. Szkoda mi nerwów na kłótnie. Potem taka zła atmosfera jest w domu.
To dobrze [emoji8] a udało się podziałać?
Dziewczyny, piersi mnie bolą, to chyba już po owulacji co? Nie chcę małżonka znów atakować bo on pada na twarz. Mam nadzieję, że owu była w niedzielę/poniedziałek i jego sobotnie żołnierzyki przetrwały [emoji23]