reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kurcze, przykro i [emoji853] Kasia, a nie myślałaś o cyklu stymulowany z monitoringiem?
Kaasia, lekarz dalej Ci nie zalecił monitoringu? Przejdz sie do innego, serio, bo ty tylko stracony czas...
Kasieńka, przykro mi bardzo. Tak jak dziewczyny piszą może faktycznie czas na monitoring? Chociaż ja miałam, pęcherzyk pęka i też nic z tego [emoji849]

Co do badań nasienia, to już kiedyś pisałam, ale mój też miał kiepskie bardzo wyniki, 3 miesiące na Androvicie i poprawa o 400%. Także na pewno łatwo to poprawić [emoji16]
Jak @ sie skonczy to wybieram sie do gina. Ostatni raz bylam u niego w maju po operacji na kontroli i chcialam na te pare miesiecy odpuscic. Niestety same checi nie wystarczaja. Jak na kontroli gin mnie 'zleje' i nic nie zaproponuje to napewno zmienie lekarza i umowie sie gdzie indziej. Poki co narazie odpuszczam forum i raz na jakis czas bede tu zerkac. Za bardzo sie nakrecalam i musze odpuscic troche...

reklama
Nie wytrzymałam. Dwa testy z różnej firmy ten u góry trochę przelany. Kreski pojawiły się od razu... Jestem 17 dni po ovitrelle, więc już raczej nie fałszuje mi wyniku?
20181007_183211.jpg

Załączniki

• 20181007_183211.jpg
    20181007_183211.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 260
Jak @ sie skonczy to wybieram sie do gina. Ostatni raz bylam u niego w maju po operacji na kontroli i chcialam na te pare miesiecy odpuscic. Niestety same checi nie wystarczaja. Jak na kontroli gin mnie 'zleje' i nic nie zaproponuje to napewno zmienie lekarza i umowie sie gdzie indziej. Poki co narazie odpuszczam forum i raz na jakis czas bede tu zerkac. Za bardzo sie nakrecalam i musze odpuscic troche...
Eh... 3mam kciuki Kasiu zeby cos madrego doradzil... ja sama jestem ciekawa co mi powie jutro... jak nic nie powie to... tez bede szukac kogos innego... za dlugo to wszystko trwa...

Nie wytrzymałam. Dwa testy z różnej firmy ten u góry trochę przelany. Kreski pojawiły się od razu... Jestem 17 dni po ovitrelle, więc już raczej nie fałszuje mi wyniku?Zobacz załącznik 905291
Tak myślałam!!!! Bardzo trzymałam za Ciebie kciuki!!! Brawo <3 u mnie też po ovitrelle się udało! Jednak coś w tym jest :) (na pewno nie jest zafałszowany ;) ) teraz tylko sprawdź progesteron,żeby ew. Brać duphaston albo luteinę.

reklama
Tak myślałam!!!! Bardzo trzymałam za Ciebie kciuki!!! Brawo <3 u mnie też po ovitrelle się udało! Jednak coś w tym jest :) (na pewno nie jest zafałszowany ;) ) teraz tylko sprawdź progesteron,żeby ew. Brać duphaston albo luteinę.
Dziękuję kochana [emoji8] od owulacji brałam na przemian duphaston z luteiną. Tak mi zalecił lekarz po ostatniej biochemicznej. Ale jestem teraz przerażona, tak się boję że znowu ten sen pryśnie [emoji21]

Do góry