Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odp wam potem bo przeszkadza mi przyspieszone tętno od wczoraj z nerwów i muszę trochę się uspokoić. Ja wiem co mam zrobić także spokojnie kochane i dziękuję za porady. To naprawdę wiele dla mnie znaczy
Aha, to przepraszam [emoji54]Dawno już odpuściłam odstęp od owu. Staram się jak najbardziej trafić w samą owu.
Nic się nie stało mogłaś nie wiedzieć.Aha, to przepraszam [emoji54]
Najlepiej poczekać na jutro rano, ale ja bym zrobiła dzisiaj zawsze byłam niecierpliwaPoradzcie mi. Dzisiaj dzień @, jakoś objawy ucichły. Zrobić test tak pod wieczór czy lepiej poczekać do rana z porannego moczu? W ogóle w dniu miesiączki raczej jest już wiarygodny? [emoji4] siedzi mi w głowie test i koniec
Wytrzymaj do rana [emoji6]Poradzcie mi. Dzisiaj dzień @, jakoś objawy ucichły. Zrobić test tak pod wieczór czy lepiej poczekać do rana z porannego moczu? W ogóle w dniu miesiączki raczej jest już wiarygodny? [emoji4] siedzi mi w głowie test i koniec