1
174974
Gość
Wstawiaj, nikogo tym nie urazisz. Masz prawo pochwalić się cudem, pokazać nam, że marzenia się spełniają.Chciałam wstawić usg Majeczki ale nie chce nikogo urazić [emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wstawiaj, nikogo tym nie urazisz. Masz prawo pochwalić się cudem, pokazać nam, że marzenia się spełniają.Chciałam wstawić usg Majeczki ale nie chce nikogo urazić [emoji17]
Wstrzymam się [emoji17] Szczególnie nie względu na Ciebie kochanaWstawiaj, nikogo tym nie urazisz. Masz prawo pochwalić się cudem, pokazać nam, że marzenia się spełniają.
O nie nie! Ja bardzo chętnie wręcz zobaczę to USG!Wstrzymam się [emoji17] Szczególnie nie względu na Ciebie kochana
Haha agentka [emoji9][emoji9] No dobrze [emoji17][emoji9] Tutaj mała dziewczynusia i tak dalej coś nie wierze [emoji23]O nie nie! Ja bardzo chętnie wręcz zobaczę to USG!
Jejku jakie słodkie te zdjęcie! [emoji7][emoji7]Haha agentka [emoji9][emoji9] No dobrze [emoji17][emoji9] Tutaj mała dziewczynusia i tak dalej coś nie wierze [emoji23] Zobacz załącznik 904686
[emoji9][emoji9][emoji9]Jejku jakie słodkie te zdjęcie! [emoji7][emoji7]
Jejku jakie maleństwo. Cudowny widok.Haha agentka [emoji9][emoji9] No dobrze [emoji17][emoji9] Tutaj mała dziewczynusia i tak dalej coś nie wierze [emoji23] Zobacz załącznik 904686
No malusie [emoji9] Ale żebyście widziały moją minę na tym usg [emoji23] Jak mi powiedziała jaka płeć [emoji23]Jejku jakie maleństwo. Cudowny widok.