1
174974
Gość
Hej! Ja chyba od dzisiaj mogę liczyć dni cyklu, zaczęłam dzisiaj dopiero krwawić czyli witam się w 1dc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak sobie czekalam, bylam pewna ze @ przyjdze a milo sie zaskoczylam [emoji4] tobie życzę tego samego [emoji4]U mnie dziś 27dc, 2 dni do @, ale moje nastawienie w tym cyklu jest zerowe. Nic nie czuje, po prostu tak sobie czekam
A miałaś objawy jak na miesiączka? U mnie wielkie bolesne Piersi i delikatne bóle brzucha i krzyżaTez tak sobie czekalam, bylam pewna ze @ przyjdze a milo sie zaskoczylam [emoji4] tobie życzę tego samego [emoji4]
Tak, kilka dni przed @ mialam wszystkie objawy na @ jak zawsze, a dzien czy dwa przed testem wszystko ustalo co bylo dla mnie dziwne i chyba tylko dlatego skusilam sie zatestowac [emoji57]A miałaś objawy jak na miesiączka? U mnie wielkie bolesne Piersi i delikatne bóle brzucha i krzyża
Hej! Ja chyba od dzisiaj mogę liczyć dni cyklu, zaczęłam dzisiaj dopiero krwawić czyli witam się w 1dc.
[emoji17][emoji17]Hej! Ja chyba od dzisiaj mogę liczyć dni cyklu, zaczęłam dzisiaj dopiero krwawić czyli witam się w 1dc.
Jest to jakieś pocieszenie, bo straciłam wszelkie nadzieję. Co nie zmienia faktu że nie będę się nastawiam w żadną stronę żeby znowu nie przeżywaćTak, kilka dni przed @ mialam wszystkie objawy na @ jak zawsze, a dzien czy dwa przed testem wszystko ustalo co bylo dla mnie dziwne i chyba tylko dlatego skusilam sie zatestowac [emoji57]
Hej, po za tym, że jestem przeziębiona to całkiem ok.Hejka jak się czujesz?
Z powodu krwawienia nie mam się co smucić, w końcu przyszło. Załamywanie się nie jest wyjściem. Życie toczy się dalej, kiedyś na pewno nam się uda, nie wiem kiedy, ale to kiedyś na pewno nastąpi.[emoji17][emoji17]