reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
to jestem ciekawa jak bedzie ze mna. ja sie nastawilam na coreczke druga. choc ta ciaza jest zupelnie inna niz poprzednia ale nie ma co wierzyc ze przy dziewczynce dzieja sie takie a nie inne rzeczy bo juz znam wiele osob ktore czuly sie podobnie do mnie na synka. poprostu organizm inaczej reaguje na kazda ciaze. tak samo jak nie wierze w ysokie bety dla blizniat czy zgaga przypadku dzieci z wlosami.
Moj lekarz mowil mi, że wysokosc bety nie ma związku z tym czy ciąża jest mnoga czy nie. Moze to glupie, ale mi w każdej ciazy przyśniła się płeć :) zreszta ciaża też.
Dzidzia mocno kopie juz cudowne uczucie

Moj lekarz mowil mi, że wysokosc bety nie ma związku z tym czy ciąża jest mnoga czy nie. Moze to glupie, ale mi w każdej ciazy przyśniła się płeć :) zreszta ciaża też.
Dzidzia mocno kopie juz cudowne uczucie
no teorie kraza ze wysoka beta na bliznieta lub na dziewczynke. ja w to nie wierze. tak samo jak pierwszej ciazy oparzylam sie olejem i kazdy mi mowil ze corka bedzie miala znamie.. jakos przez 9 lat go znalezc nie moge.

Dziękuję za gratulacje [emoji7] ja jestem tak szczęśliwa, że nie ogarniam co się dzieje jeszcze [emoji23] Mi intuicja mówiła, że sisiek bo w sumie nie wierzyłam, że mogę mieć córeczkę a jednak [emoji7] cieszę się niesamowicie [emoji7] Taka niespodzianka

Dziękuję za gratulacje [emoji7] ja jestem tak szczęśliwa, że nie ogarniam co się dzieje jeszcze [emoji23] Mi intuicja mówiła, że sisiek bo w sumie nie wierzyłam, że mogę mieć córeczkę a jednak [emoji7] cieszę się niesamowicie [emoji7] Taka niespodzianka
Ja też Ci z całego serca gratuluję! Możesz się cieszyć na spokojnie ciążą :)

reklama
Do góry