reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
ją ponownie dzisiaj siknelam i krecha jest jesniejsza niż dwa dni temu więc ogólnie lipa ,chyba znowu ciąża biochemiczna.. stoję dla pewności w labolatarium zrobić betę :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oby to była tylko wina testu, a beta niech wyjdzie piękna :) Trzymam kciuki:)

@Migdalove jak tam zdrówko? :) jesteś w domu, czy w pracy? Jak nastrój przed godziną 0? [emoji4]
A teraz jedynie już kaszel, ból głowy, katar i gorączka, na szczęście wszystko już mnie tak nie boli. ;) Jestem w domu, tak poradziła mi mama małej bo oni też chorzy. Tak czy inaczej nie byłabym w stanie opiekować się małą. I przez to chyba dzisiaj nie pojadę na betę. Najwyżej przełożę na jutro. No kiedyś musi się skończyć ta gorączka.
@Migdalove to kuruj się tam porządnie :* mnie też ostatnio coś brało ale na szczęście obyło się bez lekarstw i w sumie samo przeszło :)

@Jusiaczek1991 gratuluje kochana ! :D

Kurcze mamy wysyp II :D normalnie cudownie :D obyśmy wszystkie tak pięknie zachodziły w ciążę :)
Wczoraj już próbowałam wszystkiego, zrobiłam herbatę z miodem, sokiem domowym z malin i cytryną, do tego kanapki z dwoma ząbkami czosnku. Życzę Ci, żeby Cię nie męczyło tak jak mnie, a najlepiej żebyś w ogóle nie chorowała, bo po co komu choroba. :D

Jestem zła jeszcze na pogodę bo śnieg od rana padał...

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Mój narzeczony robi dzisiaj dla siebie krok do przodu. Zniósł wypowiedzenie pracodawcy. Ja już nie mogłam patrzeć jak męczy się w tej pracy, fizycznie to pół biedy ale psychicznie to dramat.

Mój narzeczony robi dzisiaj dla siebie krok do przodu. Zniósł wypowiedzenie pracodawcy. Ja już nie mogłam patrzeć jak męczy się w tej pracy, fizycznie to pół biedy ale psychicznie to dramat.

A ma już coś na oku?

c55f0dw4ay49a7ki.png

A jo widzisz kurcze, za bardzo lubię wasze towarzystwo. [emoji23] Zaraz wszystkie będą chore. :D Zdrówka kochana! [emoji813]

Skoro lubisz tak nasze towarzystwi to moze chcialas zebysmy wszystkie byly chore zebysmy cale dnie tu siedzialy i plotkowaly :p

reklama

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
Dobrze ze zmienia prace .mezczyzna zawsze znajdzie prace.taki stres moze wykanczac .warto szukac pracy w ktorej czujemy sie dobrze.migdalove zdrowka życze.

Do góry