reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej Dziewczyny[emoji173]️ Witam się w 23dc.
A tak poza tym to...
Zdałam prawo jazdy dzisiaj!!! Nareszcie! Jestem w takim szoku ze nie mogę uwierzyć ha ha[emoji173]️:-D takie szczęście :-D:-D A przyznam ze bardzo negatywnie byłam nastawiona, bo byłam po nocce spałam tylko 1,5h i na egzamin - totalna olewka...
A tu niespodzianka[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Gratuluje!

Ja tez miałam bardzo trudne dzieciństwo i dorastanie. Do tej pory nie jest lekko, ale obiecałam sobie, że jak już doczekać się swojego maleństwa, to postaram się stworzyć mu taki dom jakiego mi zawsze brakowało. Mam nadzieję, że nie powielę błędów moich rodziców, codziennie stawiam czoła życiu i problemom i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej. Wszystkom Wam tego życzę, bo mało kto dźwignie tyle co my! [emoji4]

Hej Dziewczyny[emoji173]️ Witam się w 23dc.
A tak poza tym to...
Zdałam prawo jazdy dzisiaj!!! Nareszcie! Jestem w takim szoku ze nie mogę uwierzyć ha ha[emoji173]️:-D takie szczęście :-D:-D A przyznam ze bardzo negatywnie byłam nastawiona, bo byłam po nocce spałam tylko 1,5h i na egzamin - totalna olewka...
A tu niespodzianka[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Oj gratuluje baaardzo. Za pierwszym razem ja niedawno zdałam

Ja tez miałam bardzo trudne dzieciństwo i dorastanie. Do tej pory nie jest lekko, ale obiecałam sobie, że jak już doczekać się swojego maleństwa, to postaram się stworzyć mu taki dom jakiego mi zawsze brakowało. Mam nadzieję, że nie powielę błędów moich rodziców, codziennie stawiam czoła życiu i problemom i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej. Wszystkom Wam tego życzę, bo mało kto dźwignie tyle co my! [emoji4]
Ja tak samo sobie mówiłam zawsze. Że dam mu taki dom jaki sama bym chciała. I będzie miał pełną szczęśliwą rodzinę.
Kochana my wszystkie mamy własną historię, ale to czyni nas wyjątkowymi i silnymi kobietami. [emoji8]

Hej Dziewczyny❤️ Witam się w 23dc.
A tak poza tym to...
Zdałam prawo jazdy dzisiaj!!! Nareszcie! Jestem w takim szoku ze nie mogę uwierzyć ha ha❤️:-D takie szczęście :-D:-D A przyznam ze bardzo negatywnie byłam nastawiona, bo byłam po nocce spałam tylko 1,5h i na egzamin - totalna olewka...
A tu niespodzianka❤️❤️❤️
Aaaaaa Irenka gratulacje:) sukces na koncie juz masz. Euforia uczuc jest... Rozpoczęty cykl oby był owocny jak Twoj egzamin!

reklama
Do góry