reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
ją ponownie dzisiaj siknelam i krecha jest jesniejsza niż dwa dni temu więc ogólnie lipa ,chyba znowu ciąża biochemiczna.. stoję dla pewności w labolatarium zrobić betę :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oby to była tylko wina testu, a beta niech wyjdzie piękna :) Trzymam kciuki:)

@Migdalove jak tam zdrówko? :) jesteś w domu, czy w pracy? Jak nastrój przed godziną 0? [emoji4]
A teraz jedynie już kaszel, ból głowy, katar i gorączka, na szczęście wszystko już mnie tak nie boli. ;) Jestem w domu, tak poradziła mi mama małej bo oni też chorzy. Tak czy inaczej nie byłabym w stanie opiekować się małą. I przez to chyba dzisiaj nie pojadę na betę. Najwyżej przełożę na jutro. No kiedyś musi się skończyć ta gorączka.
@Migdalove to kuruj się tam porządnie :* mnie też ostatnio coś brało ale na szczęście obyło się bez lekarstw i w sumie samo przeszło :)

@Jusiaczek1991 gratuluje kochana ! :D

Kurcze mamy wysyp II :D normalnie cudownie :D obyśmy wszystkie tak pięknie zachodziły w ciążę :)
Wczoraj już próbowałam wszystkiego, zrobiłam herbatę z miodem, sokiem domowym z malin i cytryną, do tego kanapki z dwoma ząbkami czosnku. Życzę Ci, żeby Cię nie męczyło tak jak mnie, a najlepiej żebyś w ogóle nie chorowała, bo po co komu choroba. :D

Jestem zła jeszcze na pogodę bo śnieg od rana padał...

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Mój narzeczony robi dzisiaj dla siebie krok do przodu. Zniósł wypowiedzenie pracodawcy. Ja już nie mogłam patrzeć jak męczy się w tej pracy, fizycznie to pół biedy ale psychicznie to dramat.

Mój narzeczony robi dzisiaj dla siebie krok do przodu. Zniósł wypowiedzenie pracodawcy. Ja już nie mogłam patrzeć jak męczy się w tej pracy, fizycznie to pół biedy ale psychicznie to dramat.

A ma już coś na oku?

c55f0dw4ay49a7ki.png

A jo widzisz kurcze, za bardzo lubię wasze towarzystwo. [emoji23] Zaraz wszystkie będą chore. :D Zdrówka kochana! [emoji813]

Skoro lubisz tak nasze towarzystwi to moze chcialas zebysmy wszystkie byly chore zebysmy cale dnie tu siedzialy i plotkowaly :p

reklama

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
Dobrze ze zmienia prace .mezczyzna zawsze znajdzie prace.taki stres moze wykanczac .warto szukac pracy w ktorej czujemy sie dobrze.migdalove zdrowka życze.

Do góry