reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Malaga00 wszystko będzie dobrze :) tak jak dziewczyny pisały, infekcje pęcherza to bardzo częsty objaw u kobiet w ciąży. Na przyszłość (A także teraz na pewno nie zaszkodzi) duuuuużo wody, żurawina suszona i sok z żurawiny :) dużo witamin, a powoduje też wypłukiwanie tych bakterii. Najważniejsze,że wszystko z dzidziulkiem okej :)
I tak jak @Ann_ zauważyłam już po raz kolejny,że piszesz w formie męskiej :D ciekawe czy sobie wywróżysz [emoji14] z doświadczenia na lutówkach zauważyłam,że ta intuicja ciężarnych co do płci już nie działa tak super i najczęściej było na odwrót :D
Pije bardzo dużo wody właśnie. 3 butelki dziennie [emoji23] Wiem, że to częste ale bóle były nieprzyjemne naprawdę [emoji17] Nagle złapały i trzymały dzień w dzień plus parcie czułam. Spróbuję tego dziękuję bardzo [emoji8]
A co do szpitala. Nic nie mówcie tak mi przykro było jak te pielęgniarki takie były.
Pobierali mi krew z dłoni, nie chciało lecieć i typek mi tą igłą machał w tej zyle, wyciągał wkładał myślałam że go trzepne [emoji23] No i nie wiem ile byłam tam 4 i pół h prawie 5 w szpitalu. Ale już wiem gdzie nie będę rodzić [emoji23] Ten szpital to akurat najgorsze co może być. Taka patologia.

reklama
Straszne jest to co piszecie o szpitalach... nigdy sie z czyms takim nie spotkałam.
Malaga bedzie dobrze ja tez mam zapalenie co chwile i musze brać furagine. Najważniejsze, że z dzidziusiem ok

Wykryli mi tyłowzgięcie macicy, a myślałam, że mam dwurożną ;o nie wiem czy można mieć to i to
Może dlatego miałam zawsze takie bóle przy @

Wczoraj na teście miałaś tą drugą taką mocniejsza kreskę to mi się wydaje że dziś [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ tu są dwie kreski ale już ta druga nie jest mocno ciemna .Wydaje mi się że jutro już może być jasniejsza lub mogę się mylić ale dziś bym się przytulala [emoji173]️i jutro [emoji173]️
Ten pozytyw nie był z tego cyklu.

reklama
Do góry