Malaga00
Fanka BB :)
Pije bardzo dużo wody właśnie. 3 butelki dziennie [emoji23] Wiem, że to częste ale bóle były nieprzyjemne naprawdę [emoji17] Nagle złapały i trzymały dzień w dzień plus parcie czułam. Spróbuję tego dziękuję bardzo [emoji8]@Malaga00 wszystko będzie dobrze tak jak dziewczyny pisały, infekcje pęcherza to bardzo częsty objaw u kobiet w ciąży. Na przyszłość (A także teraz na pewno nie zaszkodzi) duuuuużo wody, żurawina suszona i sok z żurawiny dużo witamin, a powoduje też wypłukiwanie tych bakterii. Najważniejsze,że wszystko z dzidziulkiem okej
I tak jak @Ann_ zauważyłam już po raz kolejny,że piszesz w formie męskiej ciekawe czy sobie wywróżysz [emoji14] z doświadczenia na lutówkach zauważyłam,że ta intuicja ciężarnych co do płci już nie działa tak super i najczęściej było na odwrót
A co do szpitala. Nic nie mówcie tak mi przykro było jak te pielęgniarki takie były.
Pobierali mi krew z dłoni, nie chciało lecieć i typek mi tą igłą machał w tej zyle, wyciągał wkładał myślałam że go trzepne [emoji23] No i nie wiem ile byłam tam 4 i pół h prawie 5 w szpitalu. Ale już wiem gdzie nie będę rodzić [emoji23] Ten szpital to akurat najgorsze co może być. Taka patologia.