8mela3
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za pozytyw [emoji110] [emoji110] [emoji110]25 dc u mnie. Piersi bola i podbrzusze tez. Dzis kupuje test i jutro zrobie bo nie wytrzymam dluzej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za pozytyw [emoji110] [emoji110] [emoji110]25 dc u mnie. Piersi bola i podbrzusze tez. Dzis kupuje test i jutro zrobie bo nie wytrzymam dluzej...
Wczoraj na teście miałaś tą drugą taką mocniejsza kreskę to mi się wydaje że dziśJak myślicie jutro owulka ? Czy jeszcze dwa dni?Zobacz załącznik 903642
Będzie dobrze nie martw się na zapasAle mały ma już prawie 5 cm [emoji7] Więc rośnie mi mały siłacz kochany. W zeszły czwartek miał 3 coś cm. Szybko rośnie. Teraz byle do czwartku [emoji17]
U mnie 24dc i też te objawy. Jak długie cykle masz? Ja 28-29dc25 dc u mnie. Piersi bola i podbrzusze tez. Dzis kupuje test i jutro zrobie bo nie wytrzymam dluzej...
Oby te objawy zwiastowale dobre wiesci.U mnie 24dc i też te objawy. Jak długie cykle masz? Ja 28-29dc
Trzymam za Was kciuki Dziewczyny! Pora na kolejne czerwcowe mamyOby te objawy zwiastowale dobre wiesci.
Ja cykle mam 27,28dniowe.
U mnie to jest cały czas jakbym nie spała w nocy. Wiecznie jestem zmeczona i mam ochote odpoczywac albo spac [emoji6] licze ze w drugim trymestrze dostane przyplyw energii bo wspolczuje mezowi mego lenistwa. W nocy to szczegolnie hehNo właśnie, bo ja w ciąży tez strasznie szybko się męczyłam, (byłam w szoku czy to normalne?) jak szlam na spacer czy na zakupy, to zaraz zadyszka mnie łapałanigdy wcześniej tak nie miałam :/
Super wiesc taki duzy już maluszek. A już wiesz że to chłopiec? Czy tak przypadkiem napisałaś?Ale mały ma już prawie 5 cm [emoji7] Więc rośnie mi mały siłacz kochany. W zeszły czwartek miał 3 coś cm. Szybko rośnie. Teraz byle do czwartku [emoji17]
Jest dobrze. Trochę panikuje wybaczcie. Ale jak zobaczyłam tą krew to masakra [emoji17]U mnie to jest cały czas jakbym nie spała w nocy. Wiecznie jestem zmeczona i mam ochote odpoczywac albo spac [emoji6] licze ze w drugim trymestrze dostane przyplyw energii bo wspolczuje mezowi mego lenistwa. W nocy to szczegolnie heh Super wiesc taki duzy już maluszek. A już wiesz że to chłopiec? Czy tak przypadkiem napisałaś?
@Zmijka25 tobie też gratuluję pozytywnych wieści z wizyty [emoji4][emoji4]