8mela3
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za pozytyw [emoji110] [emoji110] [emoji110]25 dc u mnie. Piersi bola i podbrzusze tez. Dzis kupuje test i jutro zrobie bo nie wytrzymam dluzej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za pozytyw [emoji110] [emoji110] [emoji110]25 dc u mnie. Piersi bola i podbrzusze tez. Dzis kupuje test i jutro zrobie bo nie wytrzymam dluzej...
Wczoraj na teście miałaś tą drugą taką mocniejsza kreskę to mi się wydaje że dziś tu są dwie kreski ale już ta druga nie jest mocno ciemna .Wydaje mi się że jutro już może być jasniejsza lub mogę się mylić ale dziś bym się przytulala i jutroJak myślicie jutro owulka ? Czy jeszcze dwa dni?Zobacz załącznik 903642
Będzie dobrze nie martw się na zapas malutki rośnie zdrowo, tylko sie cieszyć znajdź sobie zajęcie może na drutach poróbAle mały ma już prawie 5 cm [emoji7] Więc rośnie mi mały siłacz kochany. W zeszły czwartek miał 3 coś cm. Szybko rośnie. Teraz byle do czwartku [emoji17]
U mnie 24dc i też te objawy. Jak długie cykle masz? Ja 28-29dc25 dc u mnie. Piersi bola i podbrzusze tez. Dzis kupuje test i jutro zrobie bo nie wytrzymam dluzej...
Oby te objawy zwiastowale dobre wiesci.U mnie 24dc i też te objawy. Jak długie cykle masz? Ja 28-29dc
Trzymam za Was kciuki Dziewczyny! Pora na kolejne czerwcowe mamyOby te objawy zwiastowale dobre wiesci.
Ja cykle mam 27,28dniowe.
U mnie to jest cały czas jakbym nie spała w nocy. Wiecznie jestem zmeczona i mam ochote odpoczywac albo spac [emoji6] licze ze w drugim trymestrze dostane przyplyw energii bo wspolczuje mezowi mego lenistwa. W nocy to szczegolnie hehNo właśnie, bo ja w ciąży tez strasznie szybko się męczyłam, (byłam w szoku czy to normalne?) jak szlam na spacer czy na zakupy, to zaraz zadyszka mnie łapała nigdy wcześniej tak nie miałam :/
Super wiesc taki duzy już maluszek. A już wiesz że to chłopiec? Czy tak przypadkiem napisałaś?Ale mały ma już prawie 5 cm [emoji7] Więc rośnie mi mały siłacz kochany. W zeszły czwartek miał 3 coś cm. Szybko rośnie. Teraz byle do czwartku [emoji17]
Jest dobrze. Trochę panikuje wybaczcie. Ale jak zobaczyłam tą krew to masakra [emoji17]U mnie to jest cały czas jakbym nie spała w nocy. Wiecznie jestem zmeczona i mam ochote odpoczywac albo spac [emoji6] licze ze w drugim trymestrze dostane przyplyw energii bo wspolczuje mezowi mego lenistwa. W nocy to szczegolnie heh Super wiesc taki duzy już maluszek. A już wiesz że to chłopiec? Czy tak przypadkiem napisałaś?
@Zmijka25 tobie też gratuluję pozytywnych wieści z wizyty [emoji4][emoji4]