reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jak myślicie jutro owulka ? Czy jeszcze dwa dni?Zobacz załącznik 903642
Wczoraj na teście miałaś tą drugą taką mocniejsza kreskę to mi się wydaje że dziś ❤️❤️❤️ tu są dwie kreski ale już ta druga nie jest mocno ciemna .Wydaje mi się że jutro już może być jasniejsza lub mogę się mylić ale dziś bym się przytulala ❤️i jutro ❤️

Mam pytanie.. patrze recepte na luteine.. zaplacilam za nia wczoraj 6.08 czyli po refundacji cene tak jak poprzednim razem a dzis musze doniesc recepte. i widze ze mam zaznaczone tylko uprawnienia dodatkowe i tam gdzie odplatnosc zadnego symbolu. mimo wszystko mam refundacje czy powinnam zaplacic calosc kwoty?

Załączniki

• IMG_20181002_102311.jpg
    IMG_20181002_102311.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 84
No właśnie, bo ja w ciąży tez strasznie szybko się męczyłam, (byłam w szoku czy to normalne?) jak szlam na spacer czy na zakupy, to zaraz zadyszka mnie łapała 8-) nigdy wcześniej tak nie miałam :/
U mnie to jest cały czas jakbym nie spała w nocy. Wiecznie jestem zmeczona i mam ochote odpoczywac albo spac [emoji6] licze ze w drugim trymestrze dostane przyplyw energii bo wspolczuje mezowi mego lenistwa. W nocy to szczegolnie heh
Ale mały ma już prawie 5 cm [emoji7] Więc rośnie mi mały siłacz kochany. W zeszły czwartek miał 3 coś cm. Szybko rośnie. Teraz byle do czwartku [emoji17]
Super wiesc taki duzy już maluszek. A już wiesz że to chłopiec? Czy tak przypadkiem napisałaś?

@Zmijka25 tobie też gratuluję pozytywnych wieści z wizyty [emoji4][emoji4]

U mnie to jest cały czas jakbym nie spała w nocy. Wiecznie jestem zmeczona i mam ochote odpoczywac albo spac [emoji6] licze ze w drugim trymestrze dostane przyplyw energii bo wspolczuje mezowi mego lenistwa. W nocy to szczegolnie heh Super wiesc taki duzy już maluszek. A już wiesz że to chłopiec? Czy tak przypadkiem napisałaś?

@Zmijka25 tobie też gratuluję pozytywnych wieści z wizyty [emoji4][emoji4]
Jest dobrze. Trochę panikuje wybaczcie. Ale jak zobaczyłam tą krew to masakra [emoji17]
To moja pierwsza ciąża po 2 poronieniach. Przy ostatniej ciąży nie zareagowałam na sygnały. Dlatego teraz jak coś mnie niepokoi to reaguje. Zaszłam od razu po poronieniu. Ciąża po ciąży. Ledwo doszłam do siebie i wyszłam z załamania a zaskoczyła mnie kolejna ciąża dlatego teraz tak się boję, że stracę maluszka [emoji17]
Jedno dobre, że wiem, że mam zapalenie dróg moczowych i to silniejsze. Bo mocz wyszedł słabo strasznie. Dziś musimy wykupić receptę na wszystko. Mam się oszczędzać. I tak robiłam. Ale chciałabym już żyć tak jakby, wychodzić więcej ale muszę stopniowo.

Dowiem się za 3 tygodnie teraz co będzie [emoji8] W czwartek mam prenatalne.

Powiem wam, że jak w szpitalu miałam to usg i lekarz napierw sam oglądał małego i do mnie, że przed chwilą świrował [emoji22] pokazał mi go na usg poruszał lekko w środku jak badał i zaczął majdać wszystkim to było tak wzruszające [emoji23][emoji7] Takie malusie rączki i stópki i od razu przestałam się martwić.
Duży już jest [emoji7] Szybko rośnie

reklama
@Malaga00 wszystko będzie dobrze :) tak jak dziewczyny pisały, infekcje pęcherza to bardzo częsty objaw u kobiet w ciąży. Na przyszłość (A także teraz na pewno nie zaszkodzi) duuuuużo wody, żurawina suszona i sok z żurawiny :) dużo witamin, a powoduje też wypłukiwanie tych bakterii. Najważniejsze,że wszystko z dzidziulkiem okej :)
I tak jak @Ann_ zauważyłam już po raz kolejny,że piszesz w formie męskiej :D ciekawe czy sobie wywróżysz [emoji14] z doświadczenia na lutówkach zauważyłam,że ta intuicja ciężarnych co do płci już nie działa tak super i najczęściej było na odwrót :D

Do góry