Zmijka25
Fanka BB :)
Na pewno kochana jak mi się udało to dla każdego jest nadzieja :**Kurka zycie nam psikusy robi
Licze ze niedlugo tez dolacze do grona zafasolkowanych...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno kochana jak mi się udało to dla każdego jest nadzieja :**Kurka zycie nam psikusy robi
Licze ze niedlugo tez dolacze do grona zafasolkowanych...
Bardzo mądrze napisane. @Migdalove odpocznij..wycisz. piękne do tego wszystkiego jest że masz cudownego męża który tak dba o Ciebie. Trzymaj się mocno silna kobietkoZałożę się, że jak wyleczsz ta torbiel, znajdziesz wymarzoną pracę to na spokojnie znajdziesz w ciążę. Musisz zająć się innymi aspektami waszego życia. Dopiero ślub wzieliscie. Korzystajcie, cieszcie się sobą, postaraj się chwilę zapomnieć o staraniach, nie myśleć. Może życie samo was zaskoczy. Tego wam życzę [emoji4]
Właśnie, przy luteinie dopochwowej można odczuwać dyskomfort i pieczenie? Już nawet [emoji173] się odechciewa. Przyjmować mam po owulacji na przemian z duphastonem przez ten poziom progesteronu@Malaga00 super ze wiesz co ci dolega i bedziesz to leczyc. Ja odpukac nigdy nie mialam zakazenia ukladu moczowego i nie chce miec. Mialam drobne infekcje w ciąży i po ciąży teraz przy luteinie tez sie balam ale jest calkiem niezle.
Zapomnialam w ogole kupic luteine i poszlam do apteki bez recepty i taka mila Pani byla ze mi wydała ze zniżką tak jak dostaje i jutro mam doniesc recepte.
Chyba nasza Daga się nie wypowiedziała ona widziałam wcześniej, że polecała Maglek lub Magne, pisała, że te poleca ciężarnym i nieciezarnym, a ja bym poleciła z tych dwóch jednak Maglek bo bierzesz 1-2 tab dziennie, a Magne bodajże 5Pytanie za 100pkt. ile brac tego magnezu? Ja mam magnezin Comfort. @Dagaa11 nasz farmaceuto mozesz podpowiedzieć?