reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja sie dziś zdecydowalam na suplementy Doppleherz mama aktiv premium i jutro tz mi kupi, a mam jeszcze troche tabletek foliku, myslicie ze moge brac to i to jednoczesnie ? [emoji848]

Założę się, że jak wyleczsz ta torbiel, znajdziesz wymarzoną pracę to na spokojnie znajdziesz w ciążę. Musisz zająć się innymi aspektami waszego życia. Dopiero ślub wzieliscie. Korzystajcie, cieszcie się sobą, postaraj się chwilę zapomnieć o staraniach, nie myśleć. Może życie samo was zaskoczy. Tego wam życzę [emoji4]
Bardzo mądrze napisane. @Migdalove odpocznij..wycisz. piękne do tego wszystkiego jest że masz cudownego męża który tak dba o Ciebie. Trzymaj się mocno silna kobietko

@Malaga00 super ze wiesz co ci dolega i bedziesz to leczyc. Ja odpukac nigdy nie mialam zakazenia ukladu moczowego i nie chce miec. Mialam drobne infekcje w ciąży i po ciąży teraz przy luteinie tez sie balam ale jest calkiem niezle.

Zapomnialam w ogole kupic luteine i poszlam do apteki bez recepty i taka mila Pani byla ze mi wydała ze zniżką tak jak dostaje i jutro mam doniesc recepte.
Właśnie, przy luteinie dopochwowej można odczuwać dyskomfort i pieczenie? Już nawet [emoji173] się odechciewa. Przyjmować mam po owulacji na przemian z duphastonem przez ten poziom progesteronu

Pytanie za 100pkt. ile brac tego magnezu? Ja mam magnezin Comfort. @Dagaa11 nasz farmaceuto mozesz podpowiedzieć?
Chyba nasza Daga się nie wypowiedziała ;) ona widziałam wcześniej, że polecała Maglek lub Magne, pisała, że te poleca ciężarnym i nieciezarnym, a ja bym poleciła z tych dwóch jednak Maglek bo bierzesz 1-2 tab dziennie, a Magne bodajże 5 ;)

Miałam po badaniu wziernikiem tam w środku właśnie śluz z lekkimi nitkami krwi. Ale naprawdę malutko. I jednorazowo. Nic więcej nie było [emoji17]

Dostałam do wypicia jednorazowo antybiotyk. Plus receptę na luteine podjęzykową i grobułki dopochwowo na zakażenie. Mam odpoczywać.
I czekać na czwartek na prenatalne. Eh masakra. Jedno dobre, że z dzidzią jest dobrze [emoji17] ale tak naprawdę dalej mnie boli nie jest to przyjemny ból

reklama
Do góry