reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja sie dziś zdecydowalam na suplementy Doppleherz mama aktiv premium i jutro tz mi kupi, a mam jeszcze troche tabletek foliku, myslicie ze moge brac to i to jednoczesnie ? [emoji848]

Założę się, że jak wyleczsz ta torbiel, znajdziesz wymarzoną pracę to na spokojnie znajdziesz w ciążę. Musisz zająć się innymi aspektami waszego życia. Dopiero ślub wzieliscie. Korzystajcie, cieszcie się sobą, postaraj się chwilę zapomnieć o staraniach, nie myśleć. Może życie samo was zaskoczy. Tego wam życzę [emoji4]
Bardzo mądrze napisane. @Migdalove odpocznij..wycisz. piękne do tego wszystkiego jest że masz cudownego męża który tak dba o Ciebie. Trzymaj się mocno silna kobietko

@Malaga00 super ze wiesz co ci dolega i bedziesz to leczyc. Ja odpukac nigdy nie mialam zakazenia ukladu moczowego i nie chce miec. Mialam drobne infekcje w ciąży i po ciąży teraz przy luteinie tez sie balam ale jest calkiem niezle.

Zapomnialam w ogole kupic luteine i poszlam do apteki bez recepty i taka mila Pani byla ze mi wydała ze zniżką tak jak dostaje i jutro mam doniesc recepte.
Właśnie, przy luteinie dopochwowej można odczuwać dyskomfort i pieczenie? Już nawet [emoji173] się odechciewa. Przyjmować mam po owulacji na przemian z duphastonem przez ten poziom progesteronu

Pytanie za 100pkt. ile brac tego magnezu? Ja mam magnezin Comfort. @Dagaa11 nasz farmaceuto mozesz podpowiedzieć?
Chyba nasza Daga się nie wypowiedziała ;) ona widziałam wcześniej, że polecała Maglek lub Magne, pisała, że te poleca ciężarnym i nieciezarnym, a ja bym poleciła z tych dwóch jednak Maglek bo bierzesz 1-2 tab dziennie, a Magne bodajże 5 ;)

Miałam po badaniu wziernikiem tam w środku właśnie śluz z lekkimi nitkami krwi. Ale naprawdę malutko. I jednorazowo. Nic więcej nie było [emoji17]

Dostałam do wypicia jednorazowo antybiotyk. Plus receptę na luteine podjęzykową i grobułki dopochwowo na zakażenie. Mam odpoczywać.
I czekać na czwartek na prenatalne. Eh masakra. Jedno dobre, że z dzidzią jest dobrze [emoji17] ale tak naprawdę dalej mnie boli nie jest to przyjemny ból

reklama
Do góry