reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jakoś nie liczę na ten cykl za bardzo, ponieważ [emoji173] były 3 razy przed owu. Ostatnie [emoji173] 1-2 dni przed owu. Chociaż to i tak chyba wysokie prawdopodobieństwo?

To jest zaczety 12 tydzien skonczony bedzie w 12+1

No jescze troszkę.. Mysle ze z 5tyg i moze juz cos poczuje zwlaszcza ze to 2 ciąża.
Aaa. Bo mi aplikacja podawała już, że w zeszłym tygodniu miałam 12 i teraz byłby 13 o.o [emoji23] musiałam poustawiać sobie na nowo tydzień ciąży i dziś jest 11+3. Czyli zaczynam 12 tydzień?

Witam dziewczyny. Może ktoś mnie pamięta, ja tak pojawiam się i znikam :D W zeszłym cyklu miałam.ciaze biochemiczna, trochę to przeżyłam. Za to zmienił się całkowicie mój pogląd na starania. W sensie nie wariuję, czekam spokojnie. Do @ pozostało 6 dni. Czy są jakieś wrześniowe udane cykle? [emoji4]
Ojejku:( ale ja tez po moich przeżyciach zmieniłam stosunek do ciąży... jestem bardziej ostrożna

Ja już nie kumam tych oznaczeń tygodni...
Nie wiem czy każdy lekarz inaczej liczy czy co... Ja mam 11+3 o_O i to jest 11 tydzień czy 12?
11+3, to 11 tygodni skonczonych a jestes w 12. tygodniu ;) lekarz będzie natomiast mówił,że 11 tydzien, ponieważ tyle jest skończonych i tylko te liczą lekarze. Natomiast jasne jest,że każdy dzień ponad 11. Tydzień to już tydzień 12 :)

reklama
Do góry