reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny, a czy któraś z Was bierze Acard na etapie starań ? Zastanawiam się nad wzięciem tylko nie wiem czy na własną rękę bez konsultacji z lekarzem nie zaszkodzę sobie...
Wizytę mam dopiero 6 listopad więc wtedy się go będę mogła zapytać co o tym sądzi ;)
Paulina a Ty kiedy zaczynasz starania? Długo już masz tę przerwę? Dużo się tu udzielasz, nie kusił Cię powrót? Mi na mojej 5-miesięcznej przerwie było ciężko i nawet raz się złamaliśmy. Na szczęście wtedy nie wyszło. :D Ciekawa jestem jak szybko Wam się uda. :)

reklama
Wróciłam niedawno i powiem wam ze dla dzieci na etapie 7-8 lat świetne miejsce. Wszystkie atrakcje wprost dla nich poza kilkoma dla chrzesniaka bo ma powyzej 140cm a ograniczenia niektore nie wpuszczaly wyzszych.ja nie skorzystałam z niczego ograniczenia wszędzie dla ciezarnych. Super sprawa zwłaszcza ze mamy do Majalandu 45km. Za to jedzenie koszmarnie drogie 30zl dla 1 osoby to tak najtaniej.. A za 3 soki jablkowe 0.5 l zaplacilismy 25zl. Na przyszlosc wiem by jechac z wlasnym piciem i jedzeniem.
Ale mnie znow skurczyki lekkie trzymaja. Chyba zbyt duzo chodziłam.

Stawiamy na nature :) Miod sam w sobie to zloto dla zdrowia :) z jakich okolic masz swoja zdobycz ?
Manasterzec i Baryczka. Bo to syn z rodzicami.
Ja odkąd rok temu poznałam ziołomiód i wglebialam się w temat zakochałam się w ziołomiodach.
Do tego dostałam jeszcze miód ze spadzi jodłowej pół na pół ze spadzia zieloną [emoji7] jeszcze nie otworzyłam bo właśnie dziś idealnie skończyłam ostatni słoik z tamtego roku i będę jutro próbować [emoji7] podobno najlepszy możliwy miód.
Plus u nas szał robi ziołomiód z czarnego bzu. Nie raz w ciąży mnie wyratowal w chorobie gdzie nie można żadnych konkretnych leków brać.

Manasterzec i Baryczka. Bo to syn z rodzicami.
Ja odkąd rok temu poznałam ziołomiód i wglebialam się w temat zakochałam się w ziołomiodach.
Do tego dostałam jeszcze miód ze spadzi jodłowej pół na pół ze spadzia zieloną [emoji7] jeszcze nie otworzyłam bo właśnie dziś idealnie skończyłam ostatni słoik z tamtego roku i będę jutro próbować [emoji7] podobno najlepszy możliwy miód.
Plus u nas szał robi ziołomiód z czarnego bzu. Nie raz w ciąży mnie wyratowal w chorobie gdzie nie można żadnych konkretnych leków brać.

Wiesz co hmm. To wszystko pieknie brzmi, ale wiem jak ten caly ziolomiod robia i to czesto nawet ula nie widzialo. Uwazam, ze miod z naturalnych zasobow przyrody dziala na wszystko. Co do spadzi hmm no nazwac tez sobie moge jak chce, ale za pszczola nie latam na czym siadzie :D teraz jest na to moda, same sprzedajemy miod bardzo drogo, bo sa na to chetni. Po rozmowach z pszczelarzami mozna sie czasem przerazic co oni robia, zeby jak to mowia mieszczuchom dogodzic :p

Wiesz co hmm. To wszystko pieknie brzmi, ale wiem jak ten caly ziolomiod robia i to czesto nawet ula nie widzialo. Uwazam, ze miod z naturalnych zasobow przyrody dziala na wszystko. Co do spadzi hmm no nazwac tez sobie moge jak chce, ale za pszczola nie latam na czym siadzie :D teraz jest na to moda, same sprzedajemy miod bardzo drogo, bo sa na to chetni. Po rozmowach z pszczelarzami mozna sie czasem przerazic co oni robia, zeby jak to mowia mieszczuchom dogodzic :p
Ps. Oczywiscie tych ludzi nie znam, mam nadzieje, ze trafilas super. Napisalam to tylko zebys miala swiadomosc jak to czesto wyglada

Oj ja tam wszystko wiem co i jak :) mam to z pewnego źródła :)

reklama
Do góry