reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Migdalove pobrali Ci chociaż krew do badań? Masz pełne prawo do usg i badań, skoro przyjęli Cię do szpitala. Upomnij się o to. Lekarz mógł sobie darować ten głupi komentarz, w jego teraz obowiązku jest zapewnić Ci pełną opiekę. Nie myśl w tych kategoriach. Trzeba zrobić betę i zobaczyć co się z nią dzieje. Weź ten duphaston i leż, nie z takich sytuacji dziewczyny tu wychodziły. [emoji110][emoji110][emoji110]

Wiecie, zastanawiam się, czy skoro ja mam dobre wyniki, to dla spokoju naszego, wysłać M. mojego na badanie nasienia. On chce iść, bo chce mieć spokój sumienia, że żołnierzyki są silne.

Wiecie, zastanawiam się, czy skoro ja mam dobre wyniki, to dla spokoju naszego, wysłać M. mojego na badanie nasienia. On chce iść, bo chce mieć spokój sumienia, że żołnierzyki są silne.
Dojrzała decyzja ;) nie zaszkodzi jak się przejdzie, ale to pewnie będą drobnostki jak coś do podkręcenia witaminami, skoro macie dwóch zdrowych synów ;)

reklama
Do góry