gosia1991
Fanka BB :)
Ten lekarz to jakiś konował :/Lekarz powiedział, że jutro może być po wszystkim czyli może być poronienie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten lekarz to jakiś konował :/Lekarz powiedział, że jutro może być po wszystkim czyli może być poronienie...
Nie mam żadnych leków podawanych.Migdalove naciskaj na USG. Krwawisz więc masz prawo do tego badania. A leki masz jakieś podawane?
Malina a ty leć do lekarza na kontrolę. Zadzwoń do niego i się umów z nim na szybką wizytę bo się niepokoisz przez te wczorajsze skurcze i niech cię zbada. Bierzesz magnez?
Jak to nie wie? Nie mogą sprawdzić czy już się pojawił pęcherzyk i dać czegoś na podtrzymanie? To są jakieś jaja...Był już u mnie. Czekają... Nie wiem czy zrobią mi dzisiaj usg.
JejuZnaczy nie mam krwawienia co każde wypróżnienie, tylko jak mam zaparcie. Nie mam takiej opieki 24h bo równie dobrze mogłam w nocy zemdlec, czy coś i nikt do mnie aż do rana nie zajrzał. W domu zawsze ktoś jest kto może zareagować... Więc to mnie najbardziej stresuję. Sama nie wiem co robić.
Sory, przeczytałam że lekarz nie wie czy usg, a nie że Ty ;/Jak to nie wie? Nie mogą sprawdzić czy już się pojawił pęcherzyk i dać czegoś na podtrzymanie? To są jakieś jaja...
O rany... Co to za szpital... To szpital Twojego lekarza prowadzącego? Jak tak to dzwoń do niego i powiedz, że Cię zlewają. Niech zadzwoni do tych swoich 'kolegów' i powie im żeby się Tobą zajęli.Nie mam żadnych leków podawanych.