reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A propo badań to moje z wczoraj.

Załączniki

• Bez nazwy.jpg
    Bez nazwy.jpg
    230,4 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Myślisz, żeby kontynuować to mierzenie i śledzenie owu? [emoji848] chyba nie zaszkodzi wiedzieć co i jak.
Myślę,że może jeden cykl warto z tego zrezygnować ;) oczywiście decyzja należy do Ciebie. Ale może warto z lampka wina częściej spędzić czas z mężem, bez współżycia na czas :) nie zaszkodzi spróbować jeden cykl :)

Myślę,że może jeden cykl warto z tego zrezygnować ;) oczywiście decyzja należy do Ciebie. Ale może warto z lampka wina częściej spędzić czas z mężem, bez współżycia na czas :) nie zaszkodzi spróbować jeden cykl :)
Myślę, że M. byłby zadowolony. Mam nadzieję, że jednak się nie zepnę za bardzo przy czasie owulacji i znów nie odwali mi to odliczanie i sprawdzanie testami.

Progesteron w 21-22dc . Te badania na pierwszy rzut oka wyglądają ok :) ale oczywiście lepiej jak spojrzy na nie lekarz.
Dziękuję [emoji8] ale wiecie co ostatnio dużo mi się przytyło myślałam że coś faktycznie z tarczyca może jest bo mam obciążenie rodzinne, mój mały ma też niedoczynnosc a tu wychodzi na to że to obżarstwo [emoji23]

Dostałam duphaston dwa razy dziennie po jednej tabletce. Lekarz trochę ma rację, jeśli ma być poronienie to będzie a leki tylko będą wydłużać to wszystko. Brzuch mnie na razie nie boli. Czekamy...

reklama
Dostałam duphaston dwa razy dziennie po jednej tabletce. Lekarz trochę ma rację, jeśli ma być poronienie to będzie a leki tylko będą wydłużać to wszystko. Brzuch mnie na razie nie boli. Czekamy...

Bardzo dobrze do tego podchodzisz. Dziewczyny trochę emocje poniosły. Ja wiem, że masz dobrą opiekę i z Twoich słów też to wynika. Zrobiono dla Ciebie wszystko, co można było, teraz należy czekać i obserwować. Moim zdaniem jest bardzo prawdopodobne, że @IrenaX ma rację: jakiś krwiaczek pękł przy parciu. Na marcówkach widzę często sytuacje z krwawieniem, płacz, stres a potem okazuje się, że to tylko krwiak.
Trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą. :* :)

Do góry