reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Migdalove w końcu zrobią Ci usg, dzisiaj lub jutro, jak nie ten lekarz to inny. Też bym została. W tamtym roku leżałam 4 razy w szpitalu. Za każdym razem próbowałam sobie tłumaczyć,że to pobyt w jakimś (tanim ;) ) hotelu, że muszę się zrelaksować, poczytac ksiazke, obejrzeć jakiś film i skupić się na sobie tu i teraz,a nie na tym co będzie. To tylko maksymalnie kilka dni, a Ja jestem pewna,że wyjdziesz ze szpitala z uśmiechem od ucha do ucha, wiedząc,że pod serduszkiem masz dzidziusia [emoji173] więc jeszcze raz- cierpliwości!!!

reklama
Ogólnie lekarz był na obchodzie o beta wynosiła lekko ponad 2500 ale mówi że to też za szybko była zrobiona jutro mi zrobią. I tak mówi, że ciąża pozamaciczna jest możliwa choć jeśli beta będzie spada to mówi że prędzej biochemiczna by była. Szczerze wolałabym biochemiczną niż znowu być operowana czy tam inne rzeczy. Mówi że na siłę mnie tu nie trzymają ale też nie chcą za bardzo mnie wypisać, mogę się wypisać na własne życzenie ale mówi że nie wie czy to warto. Ale ja jednak tu się tak stresuję, jestem sama nocami, cała atmosfera szpitala mnie stresuję. Nie wiem co robić. Z leków to tylko na uspokojenie chcą mi dać.

Kochana beta jest wysoka więc nadzieje nalezy miec cały czas. Atmosfera szpitala jest ciezka ale ja bym pozostala. Maja cie pod opieką w kazdej chwili zbadaja zaobserwuja co sie dzieje i nawet usg zrobia czy badanie krwi. Owszem jesteś w stanie sama to robic ale do tego bedziesz musiala chodzic czekac w kolejkach a jak wiadomo gdy pojawia sie krew to trzeba sie oszczędzać i najlepiej lezec. Lepszej opieki jak szpital miec nie bedziesz. Oczywiście zdecydujesz sama ale ja czuje sie pewniej wiedzac że w kazdej chwili moge zglosic co sie dzieje i pod ręką mam fachowcow.

Ogólnie lekarz był na obchodzie o beta wynosiła lekko ponad 2500 ale mówi że to też za szybko była zrobiona jutro mi zrobią. I tak mówi, że ciąża pozamaciczna jest możliwa choć jeśli beta będzie spada to mówi że prędzej biochemiczna by była. Szczerze wolałabym biochemiczną niż znowu być operowana czy tam inne rzeczy. Mówi że na siłę mnie tu nie trzymają ale też nie chcą za bardzo mnie wypisać, mogę się wypisać na własne życzenie ale mówi że nie wie czy to warto. Ale ja jednak tu się tak stresuję, jestem sama nocami, cała atmosfera szpitala mnie stresuję. Nie wiem co robić. Z leków to tylko na uspokojenie chcą mi dać.
Biedactwo wytrzymaj do jutra

reklama
@Kaamilaaa GRATULACJE!!! ♥️♥️♥️. Piękniutka druga kresecaka:tak:

@martoosia04 twoje wyniki wydają się być bardzo ok stosunek LH do FSH jest piękny, TSH wręcz idealne do za chodzenia w ciążę, prolaktyna super w dolnej granicy normy. Wszystko wygląda bardzo dobrze:) tylko te procenty przy ft3 i ft4 mnie zastanawiają, ale nie znam się aż tak na tym żeby tu jakieś wywody robić ;) ja dmuchajac na zimne poszłabym to gdzieś skonsultować.

@Maliina odpoczywaj kochana a w razie gdyby się to powtarzało to faktycznie zadzwoń do swojego lekarza i to skonsultuj chociażby dla uspokojenia się. Lepiej dmuchać na zimne.

@Migdalove dziewczyny mają rację, też nie cierpię szpitali, zresztą jak chyba wszyscy, ale teraz lepiej jak będziesz pod opieką. Pij dużo wody i jedz jakieś śliwki na te zatwardzenia żebyś już przeć nie musiała, bo to może faktycznie coś z tym parciem związane. Trzymaj się!

@ForgetMeeNot halo Kochana?

Do góry