reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A ja jednak dzisiaj znowu krwawilam i znowu przy parciu przy wyproznianiu... Taki różowy śluz poszedł... Pobrali mi krew na badania i czekam na lekarza. Nic mnie nie boli na szczęście. W ogóle na śniadanie jest okropna zupa mleczna i chleb z dżemem a mi tak niedobrze, że tego nie ruszę. Dzwoniłam do męża żeby mi bułki, masło i szynke jakąś przywiózł no coś zjeść muszę.
Ja z kolei uwielbiam te szpitalne zupy mleczne [emoji23][emoji23]
Kochana może faktycznie przy wyróżnianiu. Spokojnie.
Jeszcze nudności są [emoji173]️ więc dobry znak [emoji173]️

A ja jednak dzisiaj znowu krwawilam i znowu przy parciu przy wyproznianiu... Taki różowy śluz poszedł... Pobrali mi krew na badania i czekam na lekarza. Nic mnie nie boli na szczęście. W ogóle na śniadanie jest okropna zupa mleczna i chleb z dżemem a mi tak niedobrze, że tego nie ruszę. Dzwoniłam do męża żeby mi bułki, masło i szynke jakąś przywiózł no coś zjeść muszę.
Może to głupio zabrzmiał ale może ta krew to za tej drugiej dziurki że tak powiem, mówiłaś że masz zaparcia, bardzo często stamtąd są krwawienia przy zaparciu. Jest to możliwe? Czy to napewno nie to

Może to głupio zabrzmiał ale może ta krew to za tej drugiej dziurki że tak powiem, mówiłaś że masz zaparcia, bardzo często stamtąd są krwawienia przy zaparciu. Jest to możliwe? Czy to napewno nie to
Nie to nie możliwe bo podcieram się osobno no i lekarz patrzył do środka mi i widział ta krew.

reklama
Laski czy to jest to co mysle ?? [emoji23]Zobacz załącznik 902397
Gratulacje! Doczekałaś się :)
Trzymam kciukI, żeby było dobrze!

Do góry