reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny, jutro 7 dzień po owulacji. Nie wiem czy się udało czy nie. Raz mam wrażenie, że tak. Teraz, że nie. Mam jutro imprezę integracyjna w pracy, w grę wchodzi alkohol. Zastanawiam się czy dla bezpieczeństwa nie zatestować .. A nóż, widelec coś się ukaże.
7dpo to nawet beta moze ci nie wyjsc nie mowiac juz o zwyklym tescie [emoji57]

Dziewczyny, jutro 7 dzień po owulacji. Nie wiem czy się udało czy nie. Raz mam wrażenie, że tak. Teraz, że nie. Mam jutro imprezę integracyjna w pracy, w grę wchodzi alkohol. Zastanawiam się czy dla bezpieczeństwa nie zatestować .. A nóż, widelec coś się ukaże.
Za szybko na test. Zagnieżdżenie może nawet trwać dłużej niż te 7 dni. Robi się najwcześniej w terminie miesiączki.

A masz w domu No-spe?
Jakas sie znajdzie bo mialam dla corki przepisana kiedys przez lekarza na bole brzuszka.
Troche po krecilam sie w domu wyszykowalam corke do szkoly i narazie cisza. Może faktycznie wczoraj dzwignelam za duzo i dlatego tak sie stalo. Wczesniej nie zdarzaly sie takie rzeczy.

Jakas sie znajdzie bo mialam dla corki przepisana kiedys przez lekarza na bole brzuszka.
Troche po krecilam sie w domu wyszykowalam corke do szkoly i narazie cisza. Może faktycznie wczoraj dzwignelam za duzo i dlatego tak sie stalo. Wczesniej nie zdarzaly sie takie rzeczy.
To napewno od dźwigania. Ja mam też czasem ból jak złapie coś za ciężkiego dla mnie. Dlatego nie ruszam nic i proszę kogoś o podniesienie czegoś.
Nawet jak robię obiad i naczynko do piekarnika jest dla mnie za ciężkie to proszę żeby mój za mnie włożył. Wolę żeby ktoś się pośmiał ze mnie, że wcale nie jest ciężkie ale dla mnie faktycznie za ciężkie niż mam się potem naprawdę źle czuć i potem boli tam wszystko [emoji17]

Laski czy to jest to co mysle ?? [emoji23]
IMG_20180928_073955.jpg

Załączniki

• IMG_20180928_073955.jpg
    IMG_20180928_073955.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 284
reklama
Do góry