Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7dpo to nawet beta moze ci nie wyjsc nie mowiac juz o zwyklym tescie [emoji57]Dziewczyny, jutro 7 dzień po owulacji. Nie wiem czy się udało czy nie. Raz mam wrażenie, że tak. Teraz, że nie. Mam jutro imprezę integracyjna w pracy, w grę wchodzi alkohol. Zastanawiam się czy dla bezpieczeństwa nie zatestować .. A nóż, widelec coś się ukaże.
ja wczoraj od endo usłyszałam, że ft3 i ft4 lepiej zeby za niskie były niz za wysokie, ale nie drązyłam tematu
Za szybko na test. Zagnieżdżenie może nawet trwać dłużej niż te 7 dni. Robi się najwcześniej w terminie miesiączki.Dziewczyny, jutro 7 dzień po owulacji. Nie wiem czy się udało czy nie. Raz mam wrażenie, że tak. Teraz, że nie. Mam jutro imprezę integracyjna w pracy, w grę wchodzi alkohol. Zastanawiam się czy dla bezpieczeństwa nie zatestować .. A nóż, widelec coś się ukaże.
Jakas sie znajdzie bo mialam dla corki przepisana kiedys przez lekarza na bole brzuszka.A masz w domu No-spe?
To napewno od dźwigania. Ja mam też czasem ból jak złapie coś za ciężkiego dla mnie. Dlatego nie ruszam nic i proszę kogoś o podniesienie czegoś.Jakas sie znajdzie bo mialam dla corki przepisana kiedys przez lekarza na bole brzuszka.
Troche po krecilam sie w domu wyszykowalam corke do szkoly i narazie cisza. Może faktycznie wczoraj dzwignelam za duzo i dlatego tak sie stalo. Wczesniej nie zdarzaly sie takie rzeczy.
Jest jest! Jeszcze raz gratulacje nie ma wątpliwości.Laski czy to jest to co mysle ?? [emoji23]Zobacz załącznik 902397
No coś ty ;o Pewnie, że jest! Który dzień po owulacji? Ale super [emoji7][emoji7] Będzie kolejny dzidziolek [emoji7] po cichu gratuluję!Laski czy to jest to co mysle ?? [emoji23]Zobacz załącznik 902397
Aaaaaaa!!!!!!!Laski czy to jest to co mysle ?? [emoji23]Zobacz załącznik 902397