reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mam nadzieję nie mogę się doczekać [emoji7] No ja też się staram bo naprawdę ciężko jest potem i 2 dni potrafię dochodzić do siebie bo mnie boli wszystko. Mnie na początku od mięsa boże tak mi smierdziało. A teraz powoli się przekonuje ale jeszcze ciężko [emoji23]

To mnie ominęły te przypadłości w ciąży. Na mięso mam mniejsza ochotę, ale mnie nie odrzuca. Zależy jakie jeszcze. Wołowinę bez problemu, tylko z krwistej musiałam zrezygnować bo nie można w ciąży [emoji846][emoji846]

reklama
Muszę wyrwać tą górną bo kiepsko mi wyrosła, tak mocno w kącie i nad linią zębów więc dostęp do niej nawet szczoteczka do zębów jest tragiczny, zaczęła się do tego psuć, robią się ubytki, a naprawianie jej to robota głupiego bo i tak bedzie wracac do niej cos zawsze. Już wcześniej myślałam o tym zeby usunąć, a opinia dwóch stomatologów i chirurga tylko w tym mnie utwierdzily ze to najlepsza opcja, no to rwe :p
No nic co ma być to będzie. Urlop na jutro wzięłam wiec przeleze pewnie pol dnia, a w razie w jakbym się naprawdę lipnie czuła dalej w piątek to juz w pracy przygotowani na to że może mnie też nie być :p
Dasz radę! Znieczulenie pewnie dadzą. Rachu ciachu i po strachu
Trzymam kciuki. Daj znać po ✊

@ czai się za rogiem.... Dziś temp lekko w dół i ciągle mam uczucie że już przyszła no i to uczucie gorąca po przebudzeniu.... Zawsze tak mam przed @.... Niedługo 11 cs czas zacząć....

@ czai się za rogiem.... Dziś temp lekko w dół i ciągle mam uczucie że już przyszła no i to uczucie gorąca po przebudzeniu.... Zawsze tak mam przed @.... Niedługo 11 cs czas zacząć....
No to przybij pionie... U mnie też dzisiaj klasyczny spadek temperatury na łeb na szyję... Przynajmniej @ będzie w terminie... Trzymaj się kochana ty zaczniesz 11cs a ja 10 cs...

Hej dziewczyny [emoji137]
@Magda 2791 @Fleur86 przykro mi dziewczyny ze temperatura spadla [emoji22]

Ja dzis czekam na @, miała byc wczoraj i leci sobie ze mna w kulki [emoji849]a ja juz chce zaczac ten cholerny 14cs[emoji58]

To mnie ominęły te przypadłości w ciąży. Na mięso mam mniejsza ochotę, ale mnie nie odrzuca. Zależy jakie jeszcze. Wołowinę bez problemu, tylko z krwistej musiałam zrezygnować bo nie można w ciąży [emoji846][emoji846]
Mi się zaczęło jak pojawiły się mdłości i wymioty zaczęło mnie odrzucać od niektórych potraw, w tym smażonych, mięsa i ogólnie takich ciężkich. Wg dziewczyny to normalne, że nie mam zachcianek? [emoji23] Jestem jakaś dziwna [emoji28] tzn mam ochotę bardziej na czekoladę, ale mam anemię. Więc się nie dziwie i raz miałam na słodkie owoce

Trzymajcie proszę dziś kciuki za mnie i dzidzie [emoji17] Dziś prenatalne

[emoji17] Urodzę serce z nerwów chyba. Ja z natury jestem taka, że bardzo się przejmuję wszystkim. Wszystko bardziej przeżywam, odczuwam i czuję. Jestem panikarą też.

Od kilku dni chodzę i myślę jak to będzie, czego się dowiem, co usłyszę, czy będzie dobrze nie wiem czego się spodziewać [emoji17]

reklama
Do góry