reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mam nadzieję nie mogę się doczekać [emoji7] No ja też się staram bo naprawdę ciężko jest potem i 2 dni potrafię dochodzić do siebie bo mnie boli wszystko. Mnie na początku od mięsa boże tak mi smierdziało. A teraz powoli się przekonuje ale jeszcze ciężko [emoji23]

To mnie ominęły te przypadłości w ciąży. Na mięso mam mniejsza ochotę, ale mnie nie odrzuca. Zależy jakie jeszcze. Wołowinę bez problemu, tylko z krwistej musiałam zrezygnować bo nie można w ciąży [emoji846][emoji846]

reklama
Muszę wyrwać tą górną bo kiepsko mi wyrosła, tak mocno w kącie i nad linią zębów więc dostęp do niej nawet szczoteczka do zębów jest tragiczny, zaczęła się do tego psuć, robią się ubytki, a naprawianie jej to robota głupiego bo i tak bedzie wracac do niej cos zawsze. Już wcześniej myślałam o tym zeby usunąć, a opinia dwóch stomatologów i chirurga tylko w tym mnie utwierdzily ze to najlepsza opcja, no to rwe :p
No nic co ma być to będzie. Urlop na jutro wzięłam wiec przeleze pewnie pol dnia, a w razie w jakbym się naprawdę lipnie czuła dalej w piątek to juz w pracy przygotowani na to że może mnie też nie być :p
Dasz radę! Znieczulenie pewnie dadzą. Rachu ciachu i po strachu
Trzymam kciuki. Daj znać po ✊

@ czai się za rogiem.... Dziś temp lekko w dół i ciągle mam uczucie że już przyszła no i to uczucie gorąca po przebudzeniu.... Zawsze tak mam przed @.... Niedługo 11 cs czas zacząć....

@ czai się za rogiem.... Dziś temp lekko w dół i ciągle mam uczucie że już przyszła no i to uczucie gorąca po przebudzeniu.... Zawsze tak mam przed @.... Niedługo 11 cs czas zacząć....
No to przybij pionie... U mnie też dzisiaj klasyczny spadek temperatury na łeb na szyję... Przynajmniej @ będzie w terminie... Trzymaj się kochana ty zaczniesz 11cs a ja 10 cs...

Hej dziewczyny [emoji137]
@Magda 2791 @Fleur86 przykro mi dziewczyny ze temperatura spadla [emoji22]

Ja dzis czekam na @, miała byc wczoraj i leci sobie ze mna w kulki [emoji849]a ja juz chce zaczac ten cholerny 14cs[emoji58]

To mnie ominęły te przypadłości w ciąży. Na mięso mam mniejsza ochotę, ale mnie nie odrzuca. Zależy jakie jeszcze. Wołowinę bez problemu, tylko z krwistej musiałam zrezygnować bo nie można w ciąży [emoji846][emoji846]
Mi się zaczęło jak pojawiły się mdłości i wymioty zaczęło mnie odrzucać od niektórych potraw, w tym smażonych, mięsa i ogólnie takich ciężkich. Wg dziewczyny to normalne, że nie mam zachcianek? [emoji23] Jestem jakaś dziwna [emoji28] tzn mam ochotę bardziej na czekoladę, ale mam anemię. Więc się nie dziwie i raz miałam na słodkie owoce

Trzymajcie proszę dziś kciuki za mnie i dzidzie [emoji17] Dziś prenatalne

[emoji17] Urodzę serce z nerwów chyba. Ja z natury jestem taka, że bardzo się przejmuję wszystkim. Wszystko bardziej przeżywam, odczuwam i czuję. Jestem panikarą też.

Od kilku dni chodzę i myślę jak to będzie, czego się dowiem, co usłyszę, czy będzie dobrze nie wiem czego się spodziewać [emoji17]

reklama
Do góry