1
174974
Gość
Poproszę lekarza, może mi da. ;pRównież trzymam kciuki i czekam na same dobre wieści. Może jakieś pierwsze foto też będzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poproszę lekarza, może mi da. ;pRównież trzymam kciuki i czekam na same dobre wieści. Może jakieś pierwsze foto też będzie?
Ja robilam fsh lh estradiol i prolaktyne. Osobno robilam tarczyce tsh ft3 i ft4Wy Macie babeczki doświadczenie w badaniach - Robić FSH?
Ja robilam fsh lh estradiol i prolaktyne. Osobno robilam tarczyce tsh ft3 i ft4
FSH to badanie poziomu gonadotropiny FSHwytwarzanej przez przysadkę mózgową. Hormon FSH odpowiedzialny jest za szereg procesów w organizmie wpływających na prawidłowe działanie układu rozrodczego. Hormon FSH może być oznaczany w próbce krwi lub moczu. Badanie hormonu FSHpomocne jest w diagnostyce niepłodności, niewydolności przysadki czy podwzgórza. Badanie krwi na poziom FSH wykonywane jest także, łącznie z poziomem LH, jako badanie dodatkowe przy rozpoznawaniu choroby jajników, jaką jest zespół policystycznych jajników.Na tarczyce też chcę zrobić tylko zastanawiam się po to jest to FSH? (Ja zielona w tym temacie)
Kaamilaaa kiedy robisz testy ????? U mnie jedna kreska płakać się chce teraz tylko czekam kiedy @ przyjdziePatrzcie na to [emoji23][emoji23] chyba boje sie robic test bo jeszcze mi wyjdzie taki wynik [emoji23]Zobacz załącznik 901263
Powodzenia i życzę bardzo dobrych wynikówDziękuję. Już znalazłam laboratorium, gdzie zrobię wszystkie badania w jednym miejscu. Także ruszam z walką o dzidzię pojutrze.