reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Migdalove trzymam kciuki za wizyte. Mdlosci i sennosc pojawia sie kolo 7/8 tyg bo wtedy pozion bety jest najwiekszy. Wszystko wiec przed Toba (oby nie ;))
Ja mam dzis wizyte i tez sie stresuje.

reklama
Migdalove trzymam kciuki za wizyte. Mdlosci i sennosc pojawia sie kolo 7/8 tyg bo wtedy pozion bety jest najwiekszy. Wszystko wiec przed Toba (oby nie ;))
Ja mam dzis wizyte i tez sie stresuje.
Senność już miałam, nie pytajcie jaką [emoji23], chociaż już czuję, że powraca. ;) mdłości mam nadzieję, że wcale nie przyjdą. [emoji23]

@Maliiina @Migdalove gdzie Wy? Jak fasolki? Kiedy wizyty?
ja jestem na drugim wątku:) zawsze mozna tam zajrzeć :) fasolka mam nadzieje ze ok codziennie o sobie daje znac czuje sie nadal paskudnie, mdlosci i brak apetytu.
wizyte mam 23.10 ale 15.10 jade na USG genetyczne. znalazlam lekarke w Gorzowie z certyfikatem.

Bratowa juz od dzis w szpitalu. Jutro o 14:00 ma miec CC. takze trzymajcie jutro kciuki za szczesliwy porod Ali i oby byla zdrowa.

No i dziewczyny zaczynamy 5 cs, bo zaczyna mi się rozkręcać @.
Przykro mi :(
lec kochana i wybadaj sie. ja wiem ze natura lubi sama sobie dawac rade ale szkoda tracic czas..badaniami nie ingerujemy jakos szczegolnie a jesli sie okaze ze cos powoduje blokade to szybciej zaczniesz leczyc i tym samym szybciej utulisz 3 malenstwo.

Przykro mi :(
lec kochana i wybadaj sie. ja wiem ze natura lubi sama sobie dawac rade ale szkoda tracic czas..badaniami nie ingerujemy jakos szczegolnie a jesli sie okaze ze cos powoduje blokade to szybciej zaczniesz leczyc i tym samym szybciej utulisz 3 malenstwo.
Tak zrobię. Dobrze, że niektóre badania robi się tak szybko, to zrobię od razu cały pakiet.
Myślicie, żeby mojego M. też na coś wysłać? Takie z krwi jakieś?

Tak zrobię. Dobrze, że niektóre badania robi się tak szybko, to zrobię od razu cały pakiet.
Myślicie, żeby mojego M. też na coś wysłać? Takie z krwi jakieś?
Jeśli Ty nie robiłas jeszcze zadnych badan, to zacznij od siebie. Jeśli u Ciebie wszystko bedzie ok, to pozniej pomyslicie o partnerze :) często jakas "glupotka" typu zbyt wysokie tsh u kobiety blokuje...badz dobrej mysli :*

reklama
Do góry