reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Migdalove trzymam kciuki za wizyte. Mdlosci i sennosc pojawia sie kolo 7/8 tyg bo wtedy pozion bety jest najwiekszy. Wszystko wiec przed Toba (oby nie ;))
Ja mam dzis wizyte i tez sie stresuje.

reklama
Migdalove trzymam kciuki za wizyte. Mdlosci i sennosc pojawia sie kolo 7/8 tyg bo wtedy pozion bety jest najwiekszy. Wszystko wiec przed Toba (oby nie ;))
Ja mam dzis wizyte i tez sie stresuje.
Senność już miałam, nie pytajcie jaką [emoji23], chociaż już czuję, że powraca. ;) mdłości mam nadzieję, że wcale nie przyjdą. [emoji23]

@Maliiina @Migdalove gdzie Wy? Jak fasolki? Kiedy wizyty?
ja jestem na drugim wątku:) zawsze mozna tam zajrzeć :) fasolka mam nadzieje ze ok codziennie o sobie daje znac czuje sie nadal paskudnie, mdlosci i brak apetytu.
wizyte mam 23.10 ale 15.10 jade na USG genetyczne. znalazlam lekarke w Gorzowie z certyfikatem.

Bratowa juz od dzis w szpitalu. Jutro o 14:00 ma miec CC. takze trzymajcie jutro kciuki za szczesliwy porod Ali i oby byla zdrowa.

No i dziewczyny zaczynamy 5 cs, bo zaczyna mi się rozkręcać @.
Przykro mi :(
lec kochana i wybadaj sie. ja wiem ze natura lubi sama sobie dawac rade ale szkoda tracic czas..badaniami nie ingerujemy jakos szczegolnie a jesli sie okaze ze cos powoduje blokade to szybciej zaczniesz leczyc i tym samym szybciej utulisz 3 malenstwo.

Przykro mi :(
lec kochana i wybadaj sie. ja wiem ze natura lubi sama sobie dawac rade ale szkoda tracic czas..badaniami nie ingerujemy jakos szczegolnie a jesli sie okaze ze cos powoduje blokade to szybciej zaczniesz leczyc i tym samym szybciej utulisz 3 malenstwo.
Tak zrobię. Dobrze, że niektóre badania robi się tak szybko, to zrobię od razu cały pakiet.
Myślicie, żeby mojego M. też na coś wysłać? Takie z krwi jakieś?

Tak zrobię. Dobrze, że niektóre badania robi się tak szybko, to zrobię od razu cały pakiet.
Myślicie, żeby mojego M. też na coś wysłać? Takie z krwi jakieś?
Jeśli Ty nie robiłas jeszcze zadnych badan, to zacznij od siebie. Jeśli u Ciebie wszystko bedzie ok, to pozniej pomyslicie o partnerze :) często jakas "glupotka" typu zbyt wysokie tsh u kobiety blokuje...badz dobrej mysli :*

reklama
Do góry