[emoji23] [emoji23] [emoji23] jak Ty mnie znasz [emoji12]Ty testomaniaczko [emoji9][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji23] [emoji23] [emoji23] jak Ty mnie znasz [emoji12]Ty testomaniaczko [emoji9][emoji23]
Haha my to wszystkie takie same [emoji14] [emoji14] wytrzymać do @ graniczy z cudem [emoji23] ale zaraz do Was dołączę i poznacie moje prawdziwe oblicze [emoji23][emoji23] [emoji23] [emoji23] jak Ty mnie znasz [emoji12]
Uwierz mi nie przebijesz mnie [emoji23] [emoji39][emoji12]Haha my to wszystkie takie same [emoji14] [emoji14] wytrzymać do @ graniczy z cudem [emoji23] ale zaraz do Was dołączę i poznacie moje prawdziwe oblicze [emoji23]
Czekaj, czekaj [emoji23]Uwierz mi nie przebijesz mnie [emoji23] [emoji39][emoji12]
Bo trzeba wierzyć [emoji6] ale powiem Ci że w twoja ciążę wierze a u mni wiem ze nie wyszło[emoji6]Chyba tylko ty i mój M. (ma 80% pewności) wierzycie w te ciążę.
Już sobie wymyśliłam plan, że jak za półtora tyg będę zamawiać Prenatal to odrazu zamówię test ciążowe z DOZ dwupak [emoji23]Uwierz mi nie przebijesz mnie [emoji23] [emoji39][emoji12]
Ile dpo zaczynacie testować ?Czekaj, czekaj [emoji23]
Ja nie testuje, ale minimum to takie 10 dpo wcześniej nie ma co bo raczej szansę na cień cienia są niskieIle dpo zaczynacie testować ?
Taniej wychodzą jak się zamawia?Już sobie wymyśliłam plan, że jak za półtora tyg będę zamawiać Prenatal to odrazu zamówię test ciążowe z DOZ dwupak [emoji23]
Oj Agatka, Agatka [emoji14]Oo jeszcze lepiej z krwi [emoji7] patrz jaki patent wymyśliliśmy [emoji4] [emoji12]