1
174974
Gość
O jejTo ja robię tak, że zjem owoc po czym przegryze słodkim :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jejTo ja robię tak, że zjem owoc po czym przegryze słodkim :/
Muszę tak zrobić fajki rzuciłam, a słodyczy nie umiem :/ muszę sobie wmówić że to taka sama trucizna [emoji23]O jejTo już nie pomogę bo ja tak bym nie potrafiła.
Po prostu zaprzyj się i przestań jeść słodycze.
Ja z tym większego problemu nie miałam. Potrzeba silnej woli, no i wiesz ja miałam zalecenie od lekarza to wzięłam to bardzo poważnie do siebie.
![]()
Czasami mi się zdarzyło zjeść zaraz po tabletce ale jak notorycznie tak nie zapominasz to się nic nie rozreguluje.Dzisiaj po raz pierwszy od 3 msc po wstaniu zapomniałam wziąć euthyroxu i wzięłam przy śniadaniu :/ mam nadzieję, że ten jeden dzień nic nie zmieni...
A wy zawsze czekacie te 30 min żeby nic nie zjeść po euthyroxie ? Ja do tej pory czekałam, ale dziś niestety wyleciało mi z głowy i miałam opcje albo wziąć przy śniadaniu albo wcale...
To super pomysł.W niedzele robię urodziny córce. I tak sobie myślę czy nie zamówić kateringu co do kolacji. Teraz ciągle pracuje i nie mam kiedy stać przy garach. Co myślicie ?
Ja robię zawsze takie imprezy samaW niedzele robię urodziny córce. I tak sobie myślę czy nie zamówić kateringu co do kolacji. Teraz ciągle pracuje i nie mam kiedy stać przy garach. Co myślicie ?
Mi chodziło o tzw " koryto" przyjezdza kurier z jedzeniem z restauracji pięknie udekorowane. Na 12 osób 5 rodzajów mięsa kluski śląskie ziemniaki opiekane różne kapusty. Sosik. I taki interes 290zl bez stania przy garach. Ale ciasta i tort robię sama. Nie będę mieć czasu na zrobienie kolacji. Trochę mnie w pracy wyrolowali z powodu L4To super pomysł.Jak najbardziej!
My mieliśmy taki wybór albo obiad po ślubie w domu albo w restauracji, wiadomo drożej troszkę wychodzi w restauracji taki obiad ale za to jaka wygoda... Nie trzeba latać przy garach a no i po obiedzie sprzątać nie trzeba.
![]()
U mnie ginka nie miała nic przeciwko wpuszczeniu męża, ale najpierw zbadała co trzeba. Potem jak były usg juz przez brzuch to pozwoliła mu wejsc popatrzeć na malucha.