reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To ja robię tak, że zjem owoc po czym przegryze słodkim :/
O jej :D To już nie pomogę bo ja tak bym nie potrafiła. :D Po prostu zaprzyj się i przestań jeść słodycze. :D Ja z tym większego problemu nie miałam. Potrzeba silnej woli, no i wiesz ja miałam zalecenie od lekarza to wzięłam to bardzo poważnie do siebie. :D

reklama
O jej :D To już nie pomogę bo ja tak bym nie potrafiła. :D Po prostu zaprzyj się i przestań jeść słodycze. :D Ja z tym większego problemu nie miałam. Potrzeba silnej woli, no i wiesz ja miałam zalecenie od lekarza to wzięłam to bardzo poważnie do siebie. :D
Muszę tak zrobić fajki rzuciłam, a słodyczy nie umiem :/ muszę sobie wmówić że to taka sama trucizna [emoji23]

Dzisiaj po raz pierwszy od 3 msc po wstaniu zapomniałam wziąć euthyroxu i wzięłam przy śniadaniu :/ mam nadzieję, że ten jeden dzień nic nie zmieni...
A wy zawsze czekacie te 30 min żeby nic nie zjeść po euthyroxie ? Ja do tej pory czekałam, ale dziś niestety wyleciało mi z głowy i miałam opcje albo wziąć przy śniadaniu albo wcale...

Dzisiaj po raz pierwszy od 3 msc po wstaniu zapomniałam wziąć euthyroxu i wzięłam przy śniadaniu :/ mam nadzieję, że ten jeden dzień nic nie zmieni...
A wy zawsze czekacie te 30 min żeby nic nie zjeść po euthyroxie ? Ja do tej pory czekałam, ale dziś niestety wyleciało mi z głowy i miałam opcje albo wziąć przy śniadaniu albo wcale...
Czasami mi się zdarzyło zjeść zaraz po tabletce ale jak notorycznie tak nie zapominasz to się nic nie rozreguluje. :)

W niedzele robię urodziny córce. I tak sobie myślę czy nie zamówić kateringu co do kolacji. Teraz ciągle pracuje i nie mam kiedy stać przy garach. Co myślicie ?

W niedzele robię urodziny córce. I tak sobie myślę czy nie zamówić kateringu co do kolacji. Teraz ciągle pracuje i nie mam kiedy stać przy garach. Co myślicie ?
To super pomysł. :) Jak najbardziej! :) My mieliśmy taki wybór albo obiad po ślubie w domu albo w restauracji, wiadomo drożej troszkę wychodzi w restauracji taki obiad ale za to jaka wygoda... Nie trzeba latać przy garach a no i po obiedzie sprzątać nie trzeba. :D

Ja robię zawsze takie imprezy sama ;) ale staram się robić coś mało wymagającego np sałatka z brokułami i łososiem, sałatka z fetą, karkówka w przyprawach z "pomysłu na..." piecze się sama w piekarniku ;) zawsze coś teście zrobią np kurczak faszerowany, a moja mama dewolaji kilka;) ciasto w sumie szwagierka piecze bo ma zdolności skubana [emoji28] i imprezka gotowa ;) czasem jakieś leczo ;) a teraz chce jeszcze zrobić zupę coś w stylu gulasz po węgiersku taka na rozgrzanie macie jakiś fajny przepis ? Pierwszy raz w życiu będę robiła ;) u mnie wszystko mięsnożerne ale super są takie kieszonki nadziewane z ciasta francuskiego ;) zawsze wymyślam coś co robię chwilę ;)

To super pomysł. :) Jak najbardziej! :) My mieliśmy taki wybór albo obiad po ślubie w domu albo w restauracji, wiadomo drożej troszkę wychodzi w restauracji taki obiad ale za to jaka wygoda... Nie trzeba latać przy garach a no i po obiedzie sprzątać nie trzeba. :D
Mi chodziło o tzw " koryto" przyjezdza kurier z jedzeniem z restauracji pięknie udekorowane. Na 12 osób 5 rodzajów mięsa kluski śląskie ziemniaki opiekane różne kapusty. Sosik. I taki interes 290zl bez stania przy garach. Ale ciasta i tort robię sama. Nie będę mieć czasu na zrobienie kolacji. Trochę mnie w pracy wyrolowali z powodu L4

reklama
U mnie ginka nie miała nic przeciwko wpuszczeniu męża, ale najpierw zbadała co trzeba. Potem jak były usg juz przez brzuch to pozwoliła mu wejsc popatrzeć na malucha.

Ja wchodzę z moimi odrazu, przebieram się, wskakuje na samolot i mój nie musi wychodzić. Gabinet jest tak urządzony, ze zupełnie mnie na tym fotelu nie widać, może kawałek nogi [emoji23] a usg nawet jak było przezpochwowe to mój siedział grzecznie obok i patrzył na monitor. Teraz to już przez brzuch na tym etapie [emoji846]

Do góry