reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Podstawy tak. Hormonów nie. Lekarz mi mówił że każda zdrowa para do roku spłodzi potomka. A jeżeli się nie uda to już badania . Ja poczekam jeszcze do 13 cyklu i później lecę z badaniami.
Nie czekaj dluzej ! [emoji6] uwierz ze ja bardzo zaluje ze wcześniej nie zaczęliśmy, ten rok to taka glupia granica, przeciez wczesniej mozna sie zbadac i szybciej byc w ciazy [emoji6]
Dziewczyny czy faza lutealna może być zmienna ?
Moze sie zmienić, wiem ze jak ma sie krotka fl to mozna brac chyba magnez + b6, bo to powinno pomoc i ją wydłużyć
No moje kochane wczoraj odebrałam wynik zz beta i wyszło 105,90 czyli 4 tydzień!!! Nareszcie się udało. Teraz tylko się modlić żeby było wszystko wporzadku i cieszyć się tym stanem.
Gratulacje [emoji7][emoji7]
Dlugo sie staraliscie ?

Nie czekaj dluzej ! [emoji6] uwierz ze ja bardzo zaluje ze wcześniej nie zaczęliśmy, ten rok to taka glupia granica, przeciez wczesniej mozna sie zbadac i szybciej byc w ciazy [emoji6]Moze sie zmienić, wiem ze jak ma sie krotka fl to mozna brac chyba magnez + b6, bo to powinno pomoc i ją wydłużyćGratulacje [emoji7][emoji7]
Dlugo sie staraliscie ?
Ja raczej mam fazę lutealna długa 14 dni a jeszcze zaczęłam braćac właśnie magnez z B6 mam nadzieję że się nie wydłuży :/

Z tego co pamiętam to mi lekarze kazali robić w 2-5dc prolaktynę.

Ja tez miałam takie zalecenie co do prolaktyny. Pozostałe badania nie musza być na czczo. No chyba, ze to cukier [emoji846][emoji846]
Kiedyś dla porównania zrobiłam po 2 dniach tsh na czczo j normlanie i to po lekach. Różniło się o 0,01 czyli praktycznie bez różnicy.

reklama
Mnie z kolei w tej ciąży niż nie ciągnęło [emoji33][emoji23]

Nawet na późniejszym etapie? Bo ja teraz czuje jakieś ukłucia bardziej tam na dole niż s brzuchu i zastanawiam się co to może być?
Jeśli chodzi o tc to dziś mam 19+1 czyli 20 tydzień już mi leci [emoji846]
P.S. Jak Majeczka się czuje? Chyba już niedługo kończy 2 miesiące? [emoji846]

Do góry