V
Vel
Gość
Kobitki które mają konflikt serologiczny z mężem i poroniły, czy dostałyście "szczepionkę" przeciw temu konfliktowi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji3][emoji3][emoji6]No moje kochane wczoraj odebrałam wynik zz beta i wyszło 105,90 czyli 4 tydzień!!! Nareszcie się udało. Teraz tylko się modlić żeby było wszystko wporzadku i cieszyć się tym stanem.
Niestety tylko na czczoMigdalove graaaaaaatulleje słońce [emoji134] [emoji64][emoji64][emoji64]
Ann gratulację kropeczki z serduszkiem [emoji7][emoji7][emoji7]
Ladym trzymam kciuki za jutrzejszą betę. Wierzę że będzie wyższa
Dziewczyny jutro mam 4dc, ale mam ranki i nie dam rady z rana skoczyć do labo na badania. Mogę zrobić jej popołudniu, nie będę wredy na czczo ? Jeśli oczywiście będą pobierać :/ w tej mojej pracy grafik zmienia się ostatnio z dnia na dzień :/
Gratulacje [emoji4]No moje kochane wczoraj odebrałam wynik zz beta i wyszło 105,90 czyli 4 tydzień!!! Nareszcie się udało. Teraz tylko się modlić żeby było wszystko wporzadku i cieszyć się tym stanem.
GratulacjeNo moje kochane wczoraj odebrałam wynik zz beta i wyszło 105,90 czyli 4 tydzień!!! Nareszcie się udało. Teraz tylko się modlić żeby było wszystko wporzadku i cieszyć się tym stanem.
Do pobolewań w pachwinach i po bokach się przyzwyczaj, będą Ci teraz częściej towarzyszyć to więzadła, na których umieszczona jest macica, która to z kolei bardzo intensywnie rośnie w drugim trymestrze to bardzo dokuczliwe, ale i uspokajająceDziewczyny mogę mieć takie lekkie pobolewanie w jajnikach i pachwinach w 11 tygodniu? [emoji15] Bo tak patrząc to okolice okresu tak jak miałam przed Ciąża
Jeśli chodzi o prolaktynę to musi być koniecznie na czczo. Reszta to nie wiem, nie pamiętam:/Migdalove graaaaaaatulleje słońce [emoji134] [emoji64][emoji64][emoji64]
Ann gratulację kropeczki z serduszkiem [emoji7][emoji7][emoji7]
Ladym trzymam kciuki za jutrzejszą betę. Wierzę że będzie wyższa
Dziewczyny jutro mam 4dc, ale mam ranki i nie dam rady z rana skoczyć do labo na badania. Mogę zrobić jej popołudniu, nie będę wredy na czczo ? Jeśli oczywiście będą pobierać :/ w tej mojej pracy grafik zmienia się ostatnio z dnia na dzień :/
Tak, ja dostałam w szpitalu zastrzyk z immunoglobuliny, dzień po zabiegu.Kobitki które mają konflikt serologiczny z mężem i poroniły, czy dostałyście "szczepionkę" przeciw temu konfliktowi?