paulina1994
Fanka BB :)
Pokazuj zobaczę czy mam gorzej [emoji23]Też biorę. Jakbyście zobaczył moje pudełeczko na witaminy i suplementy to byście się śmiały [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokazuj zobaczę czy mam gorzej [emoji23]Też biorę. Jakbyście zobaczył moje pudełeczko na witaminy i suplementy to byście się śmiały [emoji23]
Hihi jak u starszej Pani [emoji23] żarcik oczywiście bo mam podobnie [emoji23]Oto moje pudełeczko, bo jak nie naszykuje na cały tydzień to zapominam. [emoji1] Zobacz załącznik 899326
Dopiero bede bo jak wrocilismy do siebie po ponad dwoch miesiacach w sierpniu to bylam u gin i wypisala mi co mam zrobić (tz tez ma sie zbadac) i potem z wynkami do niej przyjsc ale na poczatku wrzesnia znow wyjechaliśmy do tz rodziców i narazie nie mam jak, pewnie za jakies dwa tygonie bede mlodemu wyniki robic zeby miec do szpitala no to wtedy moze zrobie swoje [emoji57]A robiłaś te badania hormonalne?
Mnie w ciąży totalnie odrzuciło od słodyczy, w ogóle dzień przed testem ciążowym na śniadanie, obiad kolację słodycze, a rano wstałam test zrobiłam i normalnie odrzuciło mnie od słodyczy, że patrzeć nie mogłam na nieWiecie co, słodkie przestało mi smakować tzn jakieś lody czy słodycze i jakoś podświadomie ciągnie mnie do kwaśnego. Zamiast banana wolę pomarańczę czy grejpfruta, bo słodkie mnie gdzieś odrzuca. [emoji14] No i chcąc nie chcąc dieta pełnowartościowa, warzywka przeważają w każdym obiedzie.
Trzymam kciuki żeby nam się udało jak najszybciej [emoji9]Dopiero bede bo jak wrocilismy do siebie po ponad dwoch miesiacach w sierpniu to bylam u gin i wypisala mi co mam zrobić (tz tez ma sie zbadac) i potem z wynkami do niej przyjsc ale na poczatku wrzesnia znow wyjechaliśmy do tz rodziców i narazie nie mam jak, pewnie za jakies dwa tygonie bede mlodemu wyniki robic zeby miec do szpitala no to wtedy moze zrobie swoje [emoji57]
Wiec jak cos bedzie nie tak to bedziemy dzialac z lekarzem no ale tak jak mowie tylko jeszcze rok.
Czyli do trzech razy sztukaDwa cykle dopiero.
To cudowne wieści @Ann_ strasznie się ciesze, ze wszystko w porządkuHej dziewczyny,
Byłam rano na pierwszej wizycie, jest piękny kropek ż biorącym serduszkiem. Wszystko zgadza się z terminem miesiączki [emoji7] ulga wielka [emoji5]
Ja widze[emoji5]
I ja tez Musimy być silne, w koncu i nam się udaZostaje z Tobą na placu boju
W grupie siła będzie dobrze Dziewczyny!I ja tez [emoji173]️ Musimy być silne, w koncu i nam się uda[emoji173]️
Zamknięta i wysoko o ile pamietamA jaka powinna być szyjka jeśli się jest w ciąży ?