reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wiecie co, słodkie przestało mi smakować tzn jakieś lody czy słodycze i jakoś podświadomie ciągnie mnie do kwaśnego. Zamiast banana wolę pomarańczę czy grejpfruta, bo słodkie mnie gdzieś odrzuca. :p No i chcąc nie chcąc dieta pełnowartościowa, warzywka przeważają w każdym obiedzie. :D
Mnie od razu odrzucilo od słodkiego a przepadam za wszystkim co słodkie. Jedynie czasem mnie nachodzi to zjem dwa batoniki hehe. Ogólnie apetytu zero,teraz dopiero troszkę lepiej ale bez szalu.
Co do płci to ja na pierwszych prenatalnych dowiedziałam się,ze na 80% dziewczynka :)

reklama
Mnie od razu odrzucilo od słodkiego a przepadam za wszystkim co słodkie. Jedynie czasem mnie nachodzi to zjem dwa batoniki hehe. Ogólnie apetytu zero,teraz dopiero troszkę lepiej ale bez szalu.
Co do płci to ja na pierwszych prenatalnych dowiedziałam się,ze na 80% dziewczynka :)
No to mam podobnie. :D A z płcią to fajnie byłoby jakby była dziewczynka u nas bo sami chłopcy w rodzinie ale to sprawa drugorzędna, oby było zdrowe. :)

Też mi ściemniały sutki trochę. Takie bardziej „sine”. Tych grudek też mam jakby więcej [emoji849]
Dobrze, że szyjka nadal wysoko i zamknięta. Mam nadzieje, że temp. jutro odbije w górę [emoji849][emoji849][emoji849]
Ja jestem w 11 tyg i jak na razie mam spuchnięte sutki, pojawiły się grudki a sutki jako tako koloru nie zmieniły

Mnie od mięsa, tak strasznie smierdzi [emoji23] jakbym była w oborze jakiejś i jem same słodkie

Nie staramy się długo więc jeszcze dużo nadziei we mnie ze kiedyś się uda. Chciałabym do końca roku bo od lutego wracam do pracy i słabo byłoby wrócić na miesiąc lub dwa i iść na l4. A Tobie zazdroszczę że tak szybko się udało i jeszcze raz gratuluję!
Narazie jeszcze nie dziękuję bo wiem że różnie bywa :) a który ty cykl się starasz

reklama
Do góry