taaaaaak! i to bardzo wyraznieCzy wy również coś widzicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taaaaaak! i to bardzo wyraznieCzy wy również coś widzicie?
Tak zrób, słyszałam same dobre opinie o nim, ponoć nie pokazuje fałszywych cieni ani nicDziś kupię z DOZ w dwupaku i rano zrobię. Oni fajny mają ten strumieniowy.
Mallina zawsze go proponowała [emoji4] a że w pracy mam nie daleko aptekę więc dziś kupięTak zrób, słyszałam same dobre opinie o nim, ponoć nie pokazuje fałszywych cieni ani nic
Oo ale super! [emoji813] [emoji8] Ja już gratuluję! [emoji813] Idziesz na betę?Czy wy również coś widzicie?
Ja na betę niestety nie pójdę, boję się pobrań zrobię testy jutro i po jutrze i zobaczę czy kreska ciemniejeOo ale super! [emoji813] [emoji8] Ja już gratuluję! [emoji813] Idziesz na betę?
Ewelina ja rzadko twoje posty komentuje, ale czytam i wiesz, że dziewczyny mają rację ? Ja będąc w twoim wieku a nawet młodsza mówiłam, że jak będę miała 18 lat to będę miała dziecko i wyprowadzę się z domu i uwierz albo nie, ale na tamtą chwilę też byłam raczej z tych dojrzałych i wiesz co ci powiem, szczerze dziękuje, że w tej ciąży nie byłam, że coś w mózgu mi się poprzestawiało i wiedziałam, że to nie ten czas, mój instynkt macierzyński raz był wyciszony, za chwilę chciało mi się ryczeć w poduszkę że ja bym chciała dziecko, a teraz mając 24 lata jedno poronienie na koncie, wiedząc jakie już to koszta samych badan, lekarza, prenatalnych cieszę się że podjęłam decyzję o dziecku dopiero teraz, taka w pełni świadomą bo to jak czytamy, że wszystko jakoś się ułoży to ***** prawda, niestety, ale tak jest jeśli bym nie pracowała nie stać by mnie było na prywatnego lekarza, na badania, nie stać by mnie było na to co mogę zapewnić temu dziecku teraz, a i tak gdzieś z tyłu głowy mam, że fajnie mieć monitory oddechu, elektryczne nianie itp, a na to nie stać mnie od tak sobie teraz mam dom, mam męża (teraz wiem, że to jest odpowiedni partner na ojca), a nie ktoś kto powie "wezmę konsekwencje na klatę" wiesz co konsekwencje wziąć na klatę to może facet, z którym wpadłaś i ewidentnie tego nie chciał/nie chcieliście, a nie partner, który z tobą jest, z którym masz stworzyć rodzinę i urodzić mały cud i nie odbieraj tego jako atak bo wiem, że czasami w wieku 18-19 lat jesteśmy najmądrzejsi pod słońcem, a głupie panienki z forum nie rozumieją o co mi chodzi tylko jeszcze wyrzuty robią cieszę się, że na tamtą chwilę te głupie panienki z forum miały rację, a ja zaczekałam z macierzyństwem te kilka lat a jeśli chodzi o cykl i te testy podczas @, tutaj też muszę się zgodzić z dziewczynami,poczytaj jak wygląda cykl, przelicz, podaj, pomożemy i ja tu pouczać cię nie będę bo jeszcze rok temu myślałam, że 2-3 dni przed @ też można zajść w ciążę także tego głupi człowiek był i tyle
To ładnie Ci już wyszła jak tyle przed terminem Gratulacje! Trzymam kciuki żeby kreseczka ładnie ciemniała22 września
Ja na betę niestety nie pójdę, boję się pobrań zrobię testy jutro i po jutrze i zobaczę czy kreska ciemnieje
Ja jestem zadowolona. Polecala go tez @paulina1994. Nie zdarzył mi sie na strumieniowym ani plytkowym falszywy cien. Albo ciąża była albo nie. Z 1 probki moczu doz byl biel vizira a test z rossmana mial cien. Ogolnie kazda z nas ma pewnie jakies swoje ulubione testy i testy ktore daja fałszywe wyniki i sa zrazone.. Mi sie sprawdzily.Mallina zawsze go proponowała [emoji4] a że w pracy mam nie daleko aptekę więc dziś kupię