reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dobranoc maliina [emoji174]
Ladym00n współczuje ale trzymam ciagle kciuki
Ewelina ja rzadko twoje posty komentuje, ale czytam i wiesz, że dziewczyny mają rację ? Ja będąc w twoim wieku a nawet młodsza mówiłam, że jak będę miała 18 lat to będę miała dziecko i wyprowadzę się z domu i uwierz albo nie, ale na tamtą chwilę też byłam raczej z tych dojrzałych i wiesz co ci powiem, szczerze dziękuje, że w tej ciąży nie byłam, że coś w mózgu mi się poprzestawiało i wiedziałam, że to nie ten czas, mój instynkt macierzyński raz był wyciszony, za chwilę chciało mi się ryczeć w poduszkę że ja bym chciała dziecko, a teraz mając 24 lata jedno poronienie na koncie, wiedząc jakie już to koszta samych badan, lekarza, prenatalnych cieszę się że podjęłam decyzję o dziecku dopiero teraz, taka w pełni świadomą ;) bo to jak czytamy, że wszystko jakoś się ułoży to ***** prawda, niestety, ale tak jest jeśli bym nie pracowała nie stać by mnie było na prywatnego lekarza, na badania, nie stać by mnie było na to co mogę zapewnić temu dziecku teraz, a i tak gdzieś z tyłu głowy mam, że fajnie mieć monitory oddechu, elektryczne nianie itp, a na to nie stać mnie od tak sobie ;) teraz mam dom, mam męża (teraz wiem, że to jest odpowiedni partner na ojca), a nie ktoś kto powie "wezmę konsekwencje na klatę" wiesz co konsekwencje wziąć na klatę to może facet, z którym wpadłaś i ewidentnie tego nie chciał/nie chcieliście, a nie partner, który z tobą jest, z którym masz stworzyć rodzinę i urodzić mały cud i nie odbieraj tego jako atak bo wiem, że czasami w wieku 18-19 lat jesteśmy najmądrzejsi pod słońcem, a głupie panienki z forum nie rozumieją o co mi chodzi tylko jeszcze wyrzuty robią;) cieszę się, że na tamtą chwilę te głupie panienki z forum miały rację, a ja zaczekałam z macierzyństwem te kilka lat :) a jeśli chodzi o cykl i te testy podczas @, tutaj też muszę się zgodzić z dziewczynami,poczytaj jak wygląda cykl, przelicz, podaj, pomożemy :) i ja tu pouczać cię nie będę bo jeszcze rok temu myślałam, że 2-3 dni przed @ też można zajść w ciążę także tego głupi człowiek był i tyle :p

Czy wy również coś widzicie? :o

Załączniki

• 20180918_073647.jpg
    20180918_073647.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 133
Dziewczyny macie tak , że jak się zbliża termin okresu to ogarnia was Wielki stres? Ja tak mam od wczoraj mam stresa ... I tak to we mnie siedzi już próbuje o czymś innym myśleć żeby jakoś zniwelować ten stres :/
Miałam tak na początku starań, teraz to po prostu wiem ze i tak @ przyjdzie, teraz czekam az zacznie sie 14cs [emoji57]
Czy wy również coś widzicie? :o
Tak [emoji3]

reklama
Do góry