Pierwszy 9dpo a reszta opisana na testach niektore robione 2 razy dziennie rano i wieczorem.Od ilu dni po owulacji testowałas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwszy 9dpo a reszta opisana na testach niektore robione 2 razy dziennie rano i wieczorem.Od ilu dni po owulacji testowałas
Kurde bo u mnie 7 dpo i zastanawiam się kiedy mogę zatestowac, mam milion testów z allegro więc nie szkoda w razie czego xDPierwszy 9dpo a reszta opisana na testach niektore robione 2 razy dziennie rano i wieczorem.
Ja sie nie moglam powstrzymac ale widze z perspektywy czasu ze te 2 tyg od owulacji najlepiej zeby sie nie stresowac bielą. Oczywiscie rzadko kto moze wytrwacKurde bo u mnie 7 dpo i zastanawiam się kiedy mogę zatestowac, mam milion testów z allegro więc nie szkoda w razie czego xD
Dokładnie!Ja sie nie moglam powstrzymac ale widze z perspektywy czasu ze te 2 tyg od owulacji najlepiej zeby sie nie stresowac bielą. Oczywiscie rzadko kto moze wytrwac
Ja bym sobie wytrzymała gdyby ciągle ktoś mi nie marudzić o tym by zrobić test czy iść na betę. A mówię tu o moim kochanym mężu.Ja sie nie moglam powstrzymac ale widze z perspektywy czasu ze te 2 tyg od owulacji najlepiej zeby sie nie stresowac bielą. Oczywiscie rzadko kto moze wytrwac
A czemu ty tak szybko zrobiłaś test, objawy jakieś miałaś czy poprostu niecierpliwa byłaśPierwszy 9dpo a reszta opisana na testach niektore robione 2 razy dziennie rano i wieczorem.
Ja 7 sierpnia lecialam samolotem na wakacje i to byl 7dpo. Martwilam sie ze moge zaszkodzic ewentualnemu zagniezdzaniu ale wyszlam z zalozenia ze jesli ma sie udac to sie uda i jesli ma przetrwać to przetrwa. Kwestia byla tego typu ze jechalismy w 11dpo do parku rozrywki i zamierzalam korzystać ze wszystkich extramalnych atrakcji do woli jesli nie jestem w ciąży. Zrobilam ten test i wyszedl cień ale następnego dnia ten test byl bialy zniknal ten cien.. Uznalam ten test za negatywny i ze cien byl fabryczny. Kupilam tam w jakims polskim sklepie test ale nie mial opisane ani czulosci ani nic. Wydalam na niego 3e i po zrobieniu byla biel. To mnie tylko utwierdzilo ze ciazy nie ma. Ale postanowiłam nie łamać sie bo to nasz czas i nasze wakacje. Pojechalam do tego parku rozrywki skorzystalam z najnowszej atrakcji kolejka nazywa sie Baron sa filmiki na youtubie wpisz sobie "baron efteling" i przelazilam tam caly dzien z corcia mezem i rodzinka.. Nastepnegi dnia pojechalam do szwagierki ktora mieszka w Hadze i tam przy kolacji w restauracji wypilam 2 drinki... W niedzielę zwiedzilismy Amsterdam.. I w nocy wracalismy do Pl autem a ja sie po wypadku samochodowym panicznie boje przemierzać autem takie odleglosci a mielismy 1000km.. W dniu wyjazdu bolal mnie brzuch i mialam wzdęcia, puste gazy.. Bylam pewna ze to ze stresu i wypilam jeszcze jedno male piwo. Ale dojechaliśmy do granicy PL i wtedy zawsze czuje sie juz komfortowo bo mamy jakies 45min do domu i czuje sie jak u siebie. A bole byly caly czas. Wiec prosto z podrozy wpadlam do apteki po testy bo nie dawalo mi to spokoju.. I tak wyszly 2 kreski.. Zamiast odsypiac calonocna podroz jak M wzielam z córcia rower między nogi i pedzilam na bete.. Po becie jeszcse zahaczylam o apteke i kupilam ten test cyfrowy clearblue i wyszedl wynik pozytywny i wskazal 1-2 wiec ja bylam juz pewna. Skorzystalam z wakacji na maxa i jeszcze nagrodzono mnie ciążą.A czemu ty tak szybko zrobiłaś test, objawy jakieś miałaś czy poprostu niecierpliwa byłaś
W każdym tescie masz kreske jest to bardzo wczesna ciąża nie inaczej.Znowu porównanie. Zapewne kreskę z dzisiaj jutro lepiej będzie widać jak pasek przestanie być biały a będzie żółty. Na żywo wygląda to o wiele lepiej i wyraźniej.
Zobacz załącznik 898290
Marzy się nam to jak cholerka. Jutro zrobię pink testa. W poniedziałek beta.W każdym tescie masz kreske jest to bardzo wczesna ciąża nie inaczej.