reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Kurde bo u mnie 7 dpo i zastanawiam się kiedy mogę zatestowac, mam milion testów z allegro więc nie szkoda w razie czego xD
Ja sie nie moglam powstrzymac ale widze z perspektywy czasu ze te 2 tyg od owulacji najlepiej zeby sie nie stresowac bielą. Oczywiscie rzadko kto moze wytrwac:p

Ja sie nie moglam powstrzymac ale widze z perspektywy czasu ze te 2 tyg od owulacji najlepiej zeby sie nie stresowac bielą. Oczywiscie rzadko kto moze wytrwac:p
Ja bym sobie wytrzymała gdyby ciągle ktoś mi nie marudzić o tym by zrobić test czy iść na betę. A mówię tu o moim kochanym mężu. :D

Znowu porównanie. Zapewne kreskę z dzisiaj jutro lepiej będzie widać jak pasek przestanie być biały a będzie żółty. Na żywo wygląda to o wiele lepiej i wyraźniej.

IMG_20180915_120022.jpg

Załączniki

• IMG_20180915_120022.jpg
    IMG_20180915_120022.jpg
    62 KB · Wyświetleń: 399
A czemu ty tak szybko zrobiłaś test, objawy jakieś miałaś czy poprostu niecierpliwa byłaś :D
Ja 7 sierpnia lecialam samolotem na wakacje i to byl 7dpo. Martwilam sie ze moge zaszkodzic ewentualnemu zagniezdzaniu ale wyszlam z zalozenia ze jesli ma sie udac to sie uda i jesli ma przetrwać to przetrwa. Kwestia byla tego typu ze jechalismy w 11dpo do parku rozrywki i zamierzalam korzystać ze wszystkich extramalnych atrakcji do woli jesli nie jestem w ciąży. Zrobilam ten test i wyszedl cień ale następnego dnia ten test byl bialy zniknal ten cien.. Uznalam ten test za negatywny i ze cien byl fabryczny. Kupilam tam w jakims polskim sklepie test ale nie mial opisane ani czulosci ani nic. Wydalam na niego 3e i po zrobieniu byla biel. To mnie tylko utwierdzilo ze ciazy nie ma. Ale postanowiłam nie łamać sie bo to nasz czas i nasze wakacje. Pojechalam do tego parku rozrywki skorzystalam z najnowszej atrakcji kolejka nazywa sie Baron sa filmiki na youtubie wpisz sobie "baron efteling" i przelazilam tam caly dzien z corcia mezem i rodzinka.. Nastepnegi dnia pojechalam do szwagierki ktora mieszka w Hadze i tam przy kolacji w restauracji wypilam 2 drinki... W niedzielę zwiedzilismy Amsterdam.. I w nocy wracalismy do Pl autem a ja sie po wypadku samochodowym panicznie boje przemierzać autem takie odleglosci a mielismy 1000km.. W dniu wyjazdu bolal mnie brzuch i mialam wzdęcia, puste gazy.. Bylam pewna ze to ze stresu i wypilam jeszcze jedno male piwo. Ale dojechaliśmy do granicy PL i wtedy zawsze czuje sie juz komfortowo bo mamy jakies 45min do domu i czuje sie jak u siebie. A bole byly caly czas. Wiec prosto z podrozy wpadlam do apteki po testy bo nie dawalo mi to spokoju.. I tak wyszly 2 kreski.. Zamiast odsypiac calonocna podroz jak M wzielam z córcia rower między nogi i pedzilam na bete.. Po becie jeszcse zahaczylam o apteke i kupilam ten test cyfrowy clearblue i wyszedl wynik pozytywny i wskazal 1-2 wiec ja bylam juz pewna. Skorzystalam z wakacji na maxa i jeszcze nagrodzono mnie ciążą.

reklama
Do góry