Cieszę się bardzo że kreska coraz mocniejsza [emoji8]Znowu porównanie. Zapewne kreskę z dzisiaj jutro lepiej będzie widać jak pasek przestanie być biały a będzie żółty. Na żywo wygląda to o wiele lepiej i wyraźniej.
Zobacz załącznik 898290
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszę się bardzo że kreska coraz mocniejsza [emoji8]Znowu porównanie. Zapewne kreskę z dzisiaj jutro lepiej będzie widać jak pasek przestanie być biały a będzie żółty. Na żywo wygląda to o wiele lepiej i wyraźniej.
Zobacz załącznik 898290
Spokojnie wiem że się boisz bo to zrozumiałe ale 3 testy raczej by się nie myliły.wiec beta to będzie tylko formalność [emoji4]Powiem Wam, że boję się jutro robić inny test, boje się bieli... Boję się bety, no normalnie strach mnie obleciał.
Mnie zawsze bola jajniki i piersi przed @Dziewczyny czy Was też boli jajnik przed miesiączką ? Powinnam dostać @ za tydzień a czuje ból jajnika jak podczas owulacji :/
Sent from my Moto G (5S) using Forum BabyBoom mobile app
Rozumiem że ta gruba kreska to kreska testowa... A ja długie masz cykle? Podobno czasem testy owulacyjne wychodzą pozytywnie też w ciążyDzisiaj 19 dc, świecie jestem przekonana, że owu była tydzień temu, ale ten ból jajników nie dawał mi spokoju i zrobiłam test owulacyjny i pozytywny jak to rozumieć wszystko to ja nie wiem :/ Zobacz załącznik 898347
Lub owulacja była o tydzień później, mi pozytywne testy wychodzily do bodajże 18 dc a owulka była w 16 dcDzisiaj 19 dc, świecie jestem przekonana, że owu była tydzień temu, ale ten ból jajników nie dawał mi spokoju i zrobiłam test owulacyjny i pozytywny jak to rozumieć wszystko to ja nie wiem :/ Zobacz załącznik 898347
Ostatnio miałam między 25-28 dcRozumiem że ta gruba kreska to kreska testowa... A ja długie masz cykle? Podobno czasem testy owulacyjne wychodzą pozytywnie też w ciąży
Kurcze to ciekawe kiedy powinnam dostać @ :/Lub owulacja była o tydzień później, mi pozytywne testy wychodzily do bodajże 18 dc a owulka była w 16 dc