reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ponoć po biochemicznej łatwiej zajść potem. Ale nie wiem ile w tym prawdy.

My jedziemy z M. kupić babci brakujące komody. Jutro jedziemy skręcać wszystko, więc weekend pracowity. I dobrze, bo miną kolejne dni od owu [emoji1307]

reklama
Kurczę, rozumiem Cię! Sama strasznie się bałam. Mąż mnie namówił. U mnie razu poszły badania wiec wiedziałam co i jak. W poniedziałek kontrolnie progesteron muszę zrobić, żeby sprawdzić czy niedomogi nie mam.
Nie wiem co Ci napisać. Jak czujesz niepewność to może się wstrzymaj? Z drugiej strony to niby biochem nie powinna się trafić drugi raz. Ale jeśli niski progesteron jest to może faktycznie? Lepiej poczekać! Niestety musisz to sama rozważyć. Będę trzymała kciuki z całych sił!

Udało mi się umówić do innego lekarza na środę to spytam jak on to widzi, czy starać się czy odpuścić no i jak z badaniami. Mam nadzieję, że będzie chciał mi pomóc, nie tak jak gin u którego byłam ostatnim razem (jeszcze przed biochemiczną) i potraktowałm mnie jak jakąś panikującą idiotkę.
Dziękuję za kciuki! Ja trzymam za Twoje wysokie tempki i pozytywny test za parę dni!

Ponoć po biochemicznej łatwiej zajść potem. Ale nie wiem ile w tym prawdy.

My jedziemy z M. kupić babci brakujące komody. Jutro jedziemy skręcać wszystko, więc weekend pracowity. I dobrze, bo miną kolejne dni od owu [emoji1307]

No też słyszałam taką opinię ciekawe czi to prawda.

reklama
A u mnie 5 dzień z rzędu śluz płodny a nigdy tak nie miałam, zawsze dwa dni i koniec a teraz już 19 dc a temperatura nadal nie rośnie a jajnik kłuje że nie wiem...

Do góry