martoosia04
Fanka BB :)
A ja tak trzymam ten test na lapku i patrzę na niego. I sobie myślę "kreseczko tylko nie znikaj a tyj mi pięknie, bądź gruba!"
Mów do niej, mów! [emoji177][emoji177][emoji177] musi się teraz udać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja tak trzymam ten test na lapku i patrzę na niego. I sobie myślę "kreseczko tylko nie znikaj a tyj mi pięknie, bądź gruba!"
A u mnie nic cycki bez zmian, w ogóle nijakCycki bolą, temp w górę - chyba się nakręcam ale byłoby super [emoji1307]
A tam od razu szatan ;P odkrywca świata chyba ;pNa zdjęciu aniołek a normalnie to mały szatan
Ja tez czuje ze moglo Ci sie udacCycki bolą, temp w górę - chyba się nakręcam ale byłoby super [emoji1307]
No to czekamy teraz na twoje tłuściutkie || ! Który dc u Ciebie?Cycki bolą, temp w górę - chyba się nakręcam ale byłoby super [emoji1307]
No to czekamy teraz na twoje tłuściutkie || ! Który dc u Ciebie?
Oo to już raczej zawitasz na czerwcóweczki. Ja tak na pograniczu bo wg OM mam na 30maja ale jak się potwierdzi, to może być i szybciej bo owulka raczej była dość wcześniej.Dziś 20dc - ale dopiero 4dpo więc czekam sobie spokojnie i „prawie” cierpliwie
Mam przeczucie że tym razem wam się uda!Dziś 20dc - ale dopiero 4dpo więc czekam sobie spokojnie i „prawie” cierpliwie
Oo to już raczej zawitasz na czerwcóweczki. Ja tak na pograniczu bo wg OM mam na 30maja ale jak się potwierdzi, to może być i szybciej bo owulka raczej była dość wcześniej.
Każdy miesiąc jest super. Najgorszy dzień na narodziny to tylko 29 lutego.Z OM wychodzi 02.06 [emoji177]
Marzył mi się maj, ale w sumie czerwiec też fajny miesiąc.