reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
ja ci powiem ze sama sie przestraszylam bo to dziwne bys trafiala non stop kreski fabryczne. jesli te kreski pojawiaja sie u Ciebie od razu i na kazdym tescie moze do ginka sie przejdz?
Po biochemicznej jak okres juz sie skonczyla zrobilam test dla sprawdzenia i nie bylo nic bialo. Cienie mi sie pokazuja zawsze okolo tygodnia przed okresem. Jakbym wczesniej zrobila to tez mam bialo. Moze za kazdym razem porobuje sie zajniezdzic i nie daje rady jajeczko?

Po biochemicznej jak okres juz sie skonczyla zrobilam test dla sprawdzenia i nie bylo nic bialo. Cienie mi sie pokazuja zawsze okolo tygodnia przed okresem. Jakbym wczesniej zrobila to tez mam bialo. Moze za kazdym razem porobuje sie zajniezdzic i nie daje rady jajeczko?
myslisz ze tak miesiac w miesiac by sie zagniezdzalo i nie udawalo? wez przejdz sie do gina niech zbada cie, cytologia usg zobaczy jak wyglada endometrium.
wczorj wspominalam ze jakis profesor pisal w artykule ze ciaza biochemiczna nie zdarza sie raz po raz pod rząd. ale wiadomo ze są i przypadki odbiegające od statystyk.

Hmm no dziwne ze zawsze masz te cienie przed @ ? [emoji848]
Kiedy masz gin ? Na wcześniejszych wizytach gin mowil cos na temat tego jakie masz endo ?

Impreza fajna ale ja się cieszę że już po u nas bo nie lubię być organizatorem a jeszcze robiłam sama dwa torty bo u nas były dwie imprezy oddzielnie dla rodziny męża i dla mojej ;P
zawsze zazdroszcze ze ktos umie robic torty ja nie mam do tego ogole talentu. moje jedyne wypieki to sernik ewentualnie skubaniec :D

Impreza fajna ale ja się cieszę że już po u nas bo nie lubię być organizatorem a jeszcze robiłam sama dwa torty bo u nas były dwie imprezy oddzielnie dla rodziny męża i dla mojej ;P
Ja zamówiłam tort hihi więc tyle z głowy, co do reszty będę sama robić, problem ze nie mam pomysłu co przygotować...
A to mój prezes :)

Załączniki

• 20180912_153403.jpg
    20180912_153403.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 79
myslisz ze tak miesiac w miesiac by sie zagniezdzalo i nie udawalo? wez przejsc sie do gina niech zbada cie, cytologia usg zobaczy jak wyglada endometrium.
wczorj wspominalam ze jakis profesor pisal w artykule ze ciaza biochemiczna nie zdarza sie raz po raz pod rząd. ale wiadomo ze są i przypadki odbiegające od statystyk.
To jest moj 10 cykl staran. Przed ta akcja z biochemiczna jak robilam testy nigdy nic nie wychodzilo biel i tyle. A tu co miesiac cos. Bylam u gina w sierpniu co mi przepisal castagnus. Zrobil USG powiedzial ze wszystko ok. Moze lekarza musze zmienic.

reklama
Do góry