reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
ja ci powiem ze sama sie przestraszylam bo to dziwne bys trafiala non stop kreski fabryczne. jesli te kreski pojawiaja sie u Ciebie od razu i na kazdym tescie moze do ginka sie przejdz?
Po biochemicznej jak okres juz sie skonczyla zrobilam test dla sprawdzenia i nie bylo nic bialo. Cienie mi sie pokazuja zawsze okolo tygodnia przed okresem. Jakbym wczesniej zrobila to tez mam bialo. Moze za kazdym razem porobuje sie zajniezdzic i nie daje rady jajeczko?

Po biochemicznej jak okres juz sie skonczyla zrobilam test dla sprawdzenia i nie bylo nic bialo. Cienie mi sie pokazuja zawsze okolo tygodnia przed okresem. Jakbym wczesniej zrobila to tez mam bialo. Moze za kazdym razem porobuje sie zajniezdzic i nie daje rady jajeczko?
myslisz ze tak miesiac w miesiac by sie zagniezdzalo i nie udawalo? wez przejdz sie do gina niech zbada cie, cytologia usg zobaczy jak wyglada endometrium.
wczorj wspominalam ze jakis profesor pisal w artykule ze ciaza biochemiczna nie zdarza sie raz po raz pod rząd. ale wiadomo ze są i przypadki odbiegające od statystyk.

Hmm no dziwne ze zawsze masz te cienie przed @ ? [emoji848]
Kiedy masz gin ? Na wcześniejszych wizytach gin mowil cos na temat tego jakie masz endo ?

Impreza fajna ale ja się cieszę że już po u nas bo nie lubię być organizatorem a jeszcze robiłam sama dwa torty bo u nas były dwie imprezy oddzielnie dla rodziny męża i dla mojej ;P
zawsze zazdroszcze ze ktos umie robic torty ja nie mam do tego ogole talentu. moje jedyne wypieki to sernik ewentualnie skubaniec :D

Impreza fajna ale ja się cieszę że już po u nas bo nie lubię być organizatorem a jeszcze robiłam sama dwa torty bo u nas były dwie imprezy oddzielnie dla rodziny męża i dla mojej ;P
Ja zamówiłam tort hihi więc tyle z głowy, co do reszty będę sama robić, problem ze nie mam pomysłu co przygotować...
A to mój prezes :)

Załączniki

• 20180912_153403.jpg
    20180912_153403.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 85
myslisz ze tak miesiac w miesiac by sie zagniezdzalo i nie udawalo? wez przejsc sie do gina niech zbada cie, cytologia usg zobaczy jak wyglada endometrium.
wczorj wspominalam ze jakis profesor pisal w artykule ze ciaza biochemiczna nie zdarza sie raz po raz pod rząd. ale wiadomo ze są i przypadki odbiegające od statystyk.
To jest moj 10 cykl staran. Przed ta akcja z biochemiczna jak robilam testy nigdy nic nie wychodzilo biel i tyle. A tu co miesiac cos. Bylam u gina w sierpniu co mi przepisal castagnus. Zrobil USG powiedzial ze wszystko ok. Moze lekarza musze zmienic.

reklama
Do góry