Uuuu to bedzię gruba impraZgadza się, za dwa tygodnie robimy imprezę dla prezesa
mam nadzieje ze przedstawisz nam tu rocznego prezesa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uuuu to bedzię gruba impraZgadza się, za dwa tygodnie robimy imprezę dla prezesa
Po biochemicznej jak okres juz sie skonczyla zrobilam test dla sprawdzenia i nie bylo nic bialo. Cienie mi sie pokazuja zawsze okolo tygodnia przed okresem. Jakbym wczesniej zrobila to tez mam bialo. Moze za kazdym razem porobuje sie zajniezdzic i nie daje rady jajeczko?ja ci powiem ze sama sie przestraszylam bo to dziwne bys trafiala non stop kreski fabryczne. jesli te kreski pojawiaja sie u Ciebie od razu i na kazdym tescie moze do ginka sie przejdz?
Impreza fajna ale ja się cieszę że już po u nas bo nie lubię być organizatorem a jeszcze robiłam sama dwa torty bo u nas były dwie imprezy oddzielnie dla rodziny męża i dla mojej ;PZgadza się, za dwa tygodnie robimy imprezę dla prezesa
myslisz ze tak miesiac w miesiac by sie zagniezdzalo i nie udawalo? wez przejdz sie do gina niech zbada cie, cytologia usg zobaczy jak wyglada endometrium.Po biochemicznej jak okres juz sie skonczyla zrobilam test dla sprawdzenia i nie bylo nic bialo. Cienie mi sie pokazuja zawsze okolo tygodnia przed okresem. Jakbym wczesniej zrobila to tez mam bialo. Moze za kazdym razem porobuje sie zajniezdzic i nie daje rady jajeczko?
Hmm no dziwne ze zawsze masz te cienie przed @ ? [emoji848]Po biochemicznej jak okres juz sie skonczyla zrobilam test dla sprawdzenia i nie bylo nic bialo. Cienie mi sie pokazuja zawsze okolo tygodnia przed okresem. Jakbym wczesniej zrobila to tez mam bialo. Moze za kazdym razem porobuje sie zajniezdzic i nie daje rady jajeczko?
zawsze zazdroszcze ze ktos umie robic torty ja nie mam do tego ogole talentu. moje jedyne wypieki to sernik ewentualnie skubaniecImpreza fajna ale ja się cieszę że już po u nas bo nie lubię być organizatorem a jeszcze robiłam sama dwa torty bo u nas były dwie imprezy oddzielnie dla rodziny męża i dla mojej ;P
Ja zamówiłam tort hihi więc tyle z głowy, co do reszty będę sama robić, problem ze nie mam pomysłu co przygotować...Impreza fajna ale ja się cieszę że już po u nas bo nie lubię być organizatorem a jeszcze robiłam sama dwa torty bo u nas były dwie imprezy oddzielnie dla rodziny męża i dla mojej ;P
To jest moj 10 cykl staran. Przed ta akcja z biochemiczna jak robilam testy nigdy nic nie wychodzilo biel i tyle. A tu co miesiac cos. Bylam u gina w sierpniu co mi przepisal castagnus. Zrobil USG powiedzial ze wszystko ok. Moze lekarza musze zmienic.myslisz ze tak miesiac w miesiac by sie zagniezdzalo i nie udawalo? wez przejsc sie do gina niech zbada cie, cytologia usg zobaczy jak wyglada endometrium.
wczorj wspominalam ze jakis profesor pisal w artykule ze ciaza biochemiczna nie zdarza sie raz po raz pod rząd. ale wiadomo ze są i przypadki odbiegające od statystyk.
łoo jej jaki słodki blondasek wyglada jak aniolekJa zamówiłam tort hihi więc tyle z głowy, co do reszty będę sama robić, problem ze nie mam pomysłu co przygotować...
A to mój prezes