Meliska89
Fanka BB :)
Mały PrzystojniakJa zamówiłam tort hihi więc tyle z głowy, co do reszty będę sama robić, problem ze nie mam pomysłu co przygotować...
A to mój prezes
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mały PrzystojniakJa zamówiłam tort hihi więc tyle z głowy, co do reszty będę sama robić, problem ze nie mam pomysłu co przygotować...
A to mój prezes
Kreseczka wygląda bardzo obiecujaco. A który masz dziś dzień cyklu?Wiecie jak ja się boję, że ten cały piękny czas pryśnie i przyjdzie @.
kochana nie! tak sie nie stanie. nie mozna miec takiego nieszczescia tyle razy pod rzad. mieliscie wspanialy czas.. slub relaks.. to musi byc ten szczesliy moment. dzidzia czekala na zalegalizowanych rodzicowWiecie jak ja się boję, że ten cały piękny czas pryśnie i przyjdzie @.
mama na pewno przesadza mamy juz takie sąNa zdjęciu aniołek a normalnie to mały szatan
dałabys. fakt ze za 1szym razem moglabys sie poczuc słaba. igła sie nie rozni niczym a wbita nie boli;p
pytanie tylko czy krew szybko ci leci... dlatego czesto przed zalecaja wypic kawę by podniesc cisnienie. ja mam juz spore zrosty na rece z ktorej oddawalam. po ciazy przestalam calkowicie. ale dlugo dochodzilam do siebie i do tej pory zmagam się z anemia. i teraz jestem ciekawa co bedzie po pierwszych badaniach w ciazy.
23dcKreseczka wygląda bardzo obiecujaco. A który masz dziś dzień cyklu?
A ja tak trzymam ten test na lapku i patrzę na niego. I sobie myślę "kreseczko tylko nie znikaj a tyj mi pięknie, bądź gruba!"Cycki bolą, temp w górę - chyba się nakręcam ale byłoby super [emoji1307]