reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja też mogę oddawać krew i nie mam z tym problemu. zawsze patrzę jak wbijają te igle i ile upuszcza mi [emoji23]

Trzymajcie kciuki za mnie dziś, bo idę do ginki a zaś idę do enel-med dowiedzieć się jak u nich wyglądają badania krwi, które chciałabym zrobić, i czy ubezp. z pracy je pokrywa czy raczej płatne są.
Powodzenia!

Ja właśnie też z pobieraniem nie mam żadnego problemu. Za to zawsze ciężko jest mi pobrać bo mam słabe żyły i mało widoczne. Czasem kilka prób muszą zrobić zanim się uda.

reklama
Powodzenia!

Ja właśnie też z pobieraniem nie mam żadnego problemu. Za to zawsze ciężko jest mi pobrać bo mam słabe żyły i mało widoczne. Czasem kilka prób muszą zrobić zanim się uda.
Jakby u mnie było tak ciężko pobrać to chyba bym w ogóle bała się pobrania krwi. :D
Marzy mi się oddać krew ale nie wiem czy dałabym radę..

Jakby u mnie było tak ciężko pobrać to chyba bym w ogóle bała się pobrania krwi. :D
Marzy mi się oddać krew ale nie wiem czy dałabym radę..
dałabys. fakt ze za 1szym razem moglabys sie poczuc słaba. igła sie nie rozni niczym a wbita nie boli;p
pytanie tylko czy krew szybko ci leci... dlatego czesto przed zalecaja wypic kawę by podniesc cisnienie. ja mam juz spore zrosty na rece z ktorej oddawalam. po ciazy przestalam calkowicie. ale dlugo dochodzilam do siebie i do tej pory zmagam się z anemia. i teraz jestem ciekawa co bedzie po pierwszych badaniach w ciazy.

Ja też z tych co mdleja na pobraniu krwi, zawsze mi wstyd gadać tym paniom że ja z tych mieczakow.... I proszę na leżąco xD

Do mnie fluidki ciążowe poproszę! :)

@Maliina troche mnie wystraszylas ze moze byc cos nie tak jak ciagle cienie mi wychodza. W lipcu Mialam biochemiczna. Testy byly juz w wyrazna kreska a dostalam okres po 3 dniach spoznienia i byly same skrzepy. Nie wiem co myslec :/

@Maliina troche mnie wystraszylas ze moze byc cos nie tak jak ciagle cienie mi wychodza. W lipcu Mialam biochemiczna. Testy byly juz w wyrazna kreska a dostalam okres po 3 dniach spoznienia i byly same skrzepy. Nie wiem co myslec :/
ja ci powiem ze sama sie przestraszylam bo to dziwne bys trafiala non stop kreski fabryczne. jesli te kreski pojawiaja sie u Ciebie od razu i na kazdym tescie moze do ginka sie przejdz?

reklama
Do góry