reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jeśli ma powtórzyć betę po 24h to lepiej niech idzie w pon, bo przez weekend by sie w razie co stresowała.
@Migdalove dla mnie pozytyw jak nic! Pamiętaj, czekam na przesłanie pozytywnych testów [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
czasem lekko trzeba. jak mozesz tak pozwolic stresoac sie i denerwoac kobiecie z dzieckiem pod sercem.. zlaszcza ze sama to serce pod sercem nosisz.. ja to czuje :)
Chodzi tu bardziej o bezpieczeństwo, wczoraj po pobraniu krwi o mało nie zemdlałam, ale mąż był ze mną i mnie złapał a dzisiaj musiałabym sama jechać. :(

Wiecie co jestem bezsilna na te moją firmę... żeby mogli mi wyplacic pieniadze za zwolnienie ciazowe wyslali list do mnie i pracodawcy ze potrzebuja wypelniony druk Z-3. zadzwonilam do firmy w poniedzialek i potwierdzili ze dostali tez list i przekazali juz ksiegowemu. W liscie jak byk ze do 17.09 czyli do poniedzialku maja miec komplet dokumentow. dzwonie do Zusu przed chwilą i się dowiaduję że ani w formie elektronicznej ani papierowej jeszcze nic nie dostali.
Czy to nie jest juz kpina?

reklama
Ja też mogę oddawać krew i nie mam z tym problemu. zawsze patrzę jak wbijają te igle i ile upuszcza mi [emoji23]

Trzymajcie kciuki za mnie dziś, bo idę do ginki a zaś idę do enel-med dowiedzieć się jak u nich wyglądają badania krwi, które chciałabym zrobić, i czy ubezp. z pracy je pokrywa czy raczej płatne są.

Do góry