paulina1994
Fanka BB :)
Dziewczyny badanie progesteronu robimy 7 dni po owulacji? Jeśli miałam owu teoretycznie w sobotę to badanie wykonuje w kolejną sobotę tak ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak [emoji6]Dziewczyny badanie progesteronu robimy 7 dni po owulacji? Jeśli miałam owu teoretycznie w sobotę to badanie wykonuje w kolejną sobotę tak ?
Dziękuje [emoji4]Dokładnie tak [emoji6]
Ja w kwietniu też miałam test pozytywny, nie robiłam bety więc nie wiem tak naprawdę czy była to ciąża czy fałszywy test, ale wolałam przyjąć opcje, że nie byłam w ciąży, a to tylko lipny test...Ja brałam duphaston od owulacji W razie "w" na podtrzymanie ciąży. Ale lekarz powiedział, że teraz dołożymy luteinę, bo zarodek nie miał szans na przeżycie. Dzisiaj jest mi strasznie źle z tym jeszcze mam krwawienie że świadomością, że właśnie wydalam tę fasolkę, a bardziej ziarenko sezamu
Może być 6-7 dpoDziewczyny badanie progesteronu robimy 7 dni po owulacji? Jeśli miałam owu teoretycznie w sobotę to badanie wykonuje w kolejną sobotę tak ?
Gratulacje! Takie mocne kreski nie mogę się mylić.Hej dziewczyny, może mnie kojarzycie.. jakiś czas temu zgłosiłam się do Was W piątek powinnam dostać @, a dzisiaj z ciekawości zrobiłam test i... mam wrażenie, że to się nie dzieje! czy ja mam jakieś zwidy, uszczypnijcie mnie... co prawda testy o czułości 10mlu/ml. Boję się cieszyć, to chyba nieprawda...