reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dzień dobry.
Ja już urzęduję w pracy. Byle do 15:30. Śluz już daje czadu. Mega go dużo. Ale testy owu jeszcze słabe. Choć może skoro z M. mamy wolny wieczór, to może chociaż jakaś rozgrzewka mała ;)

Miłego dnia. Która jeszcze teraz z Was jest na etapie owu i lada dzień [emoji173]️?
Martusia, pewnie, że zaczynajcie tym bardziej, że celujesz w dziewczynkę [emoji16]

Ja już na końcówce owu, tzn tak myślę, bo testów nie robię, tylko wnioskuję ze śluzu i kalendarzyka [emoji3]

reklama
A ja się witam w 18dc. Piersi teraz bolą jak oszalałe, ledwo ręką ruszę to ból niesamowity... Taki ból to ja miałam półtora roku temu... Jutro jadę na kontrolne badania hormonów, jestem ciekawa jak tam ta prolaktyna.

Hej. Pewnie pamiętacie moje piękne dwie kreseczki w poniedziałek. We wtorek miałam ładną betę. W piątek postanowiłam powtórzyć test, bo bolało mnie dziwnie podbrzusze. Dwa testy negatywne, beta poniżej 2. Poronienie samoistne, ciąża biochemiczna. I sama nie wiem, czy to dobrze że tak wcześnie zrobiłam badania i zdążyłam się dowiedzieć o ciąży. Lekarz powiedział, że połowa kobiet nawet nie wie, że w takiej była. Cóż. Dziś już mam krwawienie więc zaczynamy nowy cykl.. mamy to potraktować jako dobry znak, że oboje jesteśmy plodni i szybko doszło do zapłodnienia :( A powodem poronienia był dramatycznie niski poziom progesteronu. Dla kobiety w ciąży w moim laboratorium normy od 9,5, ja miałam 0,95.

Hej. Pewnie pamiętacie moje piękne dwie kreseczki w poniedziałek. We wtorek miałam ładną betę. W piątek postanowiłam powtórzyć test, bo bolało mnie dziwnie podbrzusze. Dwa testy negatywne, beta poniżej 2. Poronienie samoistne, ciąża biochemiczna. I sama nie wiem, czy to dobrze że tak wcześnie zrobiłam badania i zdążyłam się dowiedzieć o ciąży. Lekarz powiedział, że połowa kobiet nawet nie wie, że w takiej była. Cóż. Dziś już mam krwawienie więc zaczynamy nowy cykl.. mamy to potraktować jako dobry znak, że oboje jesteśmy plodni i szybko doszło do zapłodnienia :( A powodem poronienia był dramatycznie niski poziom progesteronu. Dla kobiety w ciąży w moim laboratorium normy od 9,5, ja miałam 0,95.
O rany, bardzo mi przykro [emoji17] a w którym dniu cyklu robiłaś betę i test? Przepraszam, ale nie pamiętam.

Dzień dobry.
Ja już urzęduję w pracy. Byle do 15:30. Śluz już daje czadu. Mega go dużo. Ale testy owu jeszcze słabe. Choć może skoro z M. mamy wolny wieczór, to może chociaż jakaś rozgrzewka mała ;)

Miłego dnia. Która jeszcze teraz z Was jest na etapie owu i lada dzień [emoji173]️?
U mnie dzi 11dc ale do owu jeszcze 5 dni [emoji57]
@Migdalove prosze zmien mi w tabelce. Kolejna @ 6 pazdziernik i w cykle staran wpisz 13 bo w sumie lacznie juz jest ich tyle a 7 po operacji.
Jestesmy na tym samym etapie [emoji6] oby 13 byla szczęśliwa [emoji6]
Przykro mi bardzo [emoji22]

Rzeczywiście bardzo niski progesteron, też miałam ten problem - poniżej 2... Ale dostałam duphaston do łykania od 16 - 26dc.

Bardzo mi przykro :( Mam nadzieje ze pononie szybko uda sie wam zajść w ciążę.
dostalas cos na progesteron? rzeczywiscie bardzo niski.

reklama
Ja brałam duphaston od owulacji W razie "w" na podtrzymanie ciąży. Ale lekarz powiedział, że teraz dołożymy luteinę, bo zarodek nie miał szans na przeżycie. Dzisiaj jest mi strasznie źle z tym :( jeszcze mam krwawienie że świadomością, że właśnie wydalam tę fasolkę, a bardziej ziarenko sezamu :(

Do góry