reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
U mnie właśnie teraz czas jakiś niskich temp przed tą owu. Zawsze jakieś 36,6/7 a teraz 36,3?! I ta mokrosc [emoji849][emoji849][emoji849] tego nie lubie najbardziej.

Dziewczyny jak myslicie? Ide dzis na urodziny. Moge sie napic czy lepiej nie? Bo w sumie @ brak a test negatywny.
Ja zrobiłam test w 10dc bo byłam na grillu przedweselnym był biały więc wypiłam piwo, potem było w sobotę wesele. Myślałam sobie że pojechałam tyle km na wesele test biały i będę cudowac, woec wypilam szampana i jednego drinka. Po 2 dniach mialam pozytywny test. Ale pocieszam sie ze bylo bardzo wczesnie, kilka dni przed @ i testy nie wykazywały, że nastąpiło już zagnieżdżanie.

Ja też jak byłam w ciąży (o ktorej nie wiedziałam) to piłam na weselu. Nawet mi wtedy do głowy nie przyszło że mogę w niej być wiec nie żałowałam sobie ;) młody zdrowy jak ryba.

To ja zaszalalam w sylwestra impreza była do 8 rano. Oczywiście trochę się wypiło właściwie aż za dużo. W styczniu zrobiłam test dwie mega krechy poszłam do gina 6 tydzień ciąży ja w szoku. Cała ciaze się martwilam że zaszkodzilam córce tym piciem. Najlepsze jest to ze nawet nie pomyslalam o ciąży bo staraliśmy się 9 miesięcy i nic więc myślałam że teraz też nic z tego nie będzie. A tu jednak było :D

Wszystko ok :) dużo szybciej się męczę, szczególnie na siłowni, zdarza mi się tak westchnąć głęboko czasami :p i cały czas praktycznie czuję brzuch. Nie jak na @, ale takie jakby zakwasy? Nie wiem jak to określić.. I brzuch wzdęty dość. Poza tym wielkie cycki [emoji23]
Jestem też po powtórce bety, dwa dni temu było 263, dziś rano robiłam dla porównania i czekam na wynikiNie ma mnie bo nie chcę wybiegać przed szereg :p 24 września mam wizytę serduszkową i jeśli wszystko będzie okej to się melduję :) na razie 5t4d więc jestem ostrożnie optymistyczna :)
Wszystko będzie dobrze ❤️

No i chyba wlasnie tak zrobie. A zas bedzie gadka czemu nie pije...ah
Kasia, pij jak masz ochotę [emoji14] ja w oczekiwaniu na betę ostatniego papierosa wypaliłam [emoji23] nawet jak się zagnieżdża to nie masz opcji zaszkodzić, dziecko na początku czerpie z ciałka żółtego, dopiero jak się wykształci łożysko to od nas.
Udanej zabawy na urodzinach! :)

reklama
Zus dostal zwwolnienie ciazowe. oczywiscie wstrzymali wyplate i każa dosłac druk Z-3. co oni jeszcze beda chciec ode mnie. najlepsze ze chca najpzniej do 17.09 a ja to musze z poznania ksiegowego dorwac i on musi mi to wypelnic po czym wyslac a z jego ruchami moze byc ciezko na czas heh

Do góry