D
Deleted member 182168
Gość
Niestety jest mi bardzo przykro i niestety nie zrozumiecie mnie tak jak to już widziałam Miłych starań powodzonka kochane tych upragniony h kreseczek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia. Szkoda że nas opuszczaszNiestety jest mi bardzo przykro i niestety nie zrozumiecie mnie tak jak to już widziałam Miłych starań powodzonka kochane tych upragniony h kreseczek
Powodzenia. Szkoda że nas opuszczasz
Może dajcie sobie czas. Nie warto robić nic pochopnie. Jak emocje opadną porozmawiaj z nim na spokojnie. Może wtedy zrozumie czego chce życzę ci żeby się wszytko ułożyło :*Dziś jestem załamana moj chłopak sam chyba nie wie czego chce co mnie bardzo teraz boli jestem zmieszana nie chce was opuszczać i chce się starać
Może dajcie sobie czas. Nie warto robić nic pochopnie. Jak emocje opadną porozmawiaj z nim na spokojnie. Może wtedy zrozumie czego chce życzę ci żeby się wszytko ułożyło :*
Nie znam szczegółów , ale powiem ci tyle że czasem warto usiąść i zastanowić się nad wszystkim. W związkach są dobre i złe chwile a uwierz mi trochę w życiu przeszłam. Będąc w związku musisz też się postawić na miejscu drugiej osoby. Zastanow się co spowodowało że zmienił zdanie i jak możesz to naprawić. Oraz rozmowa , najważniejsza jest rozmowa w związku jeżeli jej nie ma wychodzą różne sytuacje których można byłoby uniknąć , właśnie przez rozmowianie z sobą . Tylko faceta też się nie naciska , wałkowanie jednej a tej samej sprawy też nic nie pomoże.Dziękuje ja już nie mam siły Nie wiem czemu dziś się załamałam. Nie wiem co myśleć [emoji174]
Nie znam szczegółów , ale powiem ci tyle że czasem warto usiąść i zastanowić się nad wszystkim. W związkach są dobre i złe chwile a uwierz mi trochę w życiu przeszłam. Będąc w związku musisz też się postawić na miejscu drugiej osoby. Zastanow się co spowodowało że zmienił zdanie i jak możesz to naprawić. Oraz rozmowa , najważniejsza jest rozmowa w związku jeżeli jej nie ma wychodzą różne sytuacje których można byłoby uniknąć , właśnie przez rozmowianie z sobą . Tylko faceta też się nie naciska , wałkowanie jednej a tej samej sprawy też nic nie pomoże.
Kati, to jest raczej koszt miesięczny. Ale szczerze mówiąc ja nie wyobrażam już sobie nie mieć opieki prywatnej. W zależności od pakietów masz spory wybór specjalistów gdzie zapisujesz się bez skierowania i bardzo czego w max 3-5 dni masz termin. Skierowania na badania wystawiają przeważnie bez problemu, całkiem fajna diagnostyka też jest bezpłatna. No i punktualność - jasne że czasem nie wejdziesz co do minuty do gabinetu, ale nie musisz w kolejce koczować godzinami.Jest pakiet rodzinny za 330 zł. Ten największy. I zastanawiam się czy to jest płatność na rok czy na miesiąc. Niby wyświeta przy uzupełnianiu formularza że opieka od października 2018 do października 2019 tylko pytanie czy potem no automatycznie z konta nie pobiera ponad 300 zł miesięcznie. No i czy warto.
Na razie przez najbliższy rok ciąży nie planuje, bardziej chodzi mi o dzieci - dermatologa, alergologa, dla męża alergologa, dla mnie gastrolog, olulista. No i oczywiście badania.
Jesteście zadowolone? Jak długo trzeba czekać na terminy do specjalistów?
Ja właśnie też miałam problem ze śluzem... Takie uczucie wilgoci na bieliźnie i rozciągania między palcami pamiętam jeszcze z czasów nastoletnich, przed braniem tabletek anty. I dopiero teraz, w udanym cyklu mi wrócił ten śluz ale nie wiem jaki był powód tego powrotuJa nigdy nie miałam sluzu płodnego... bynajmniej takiego rozciagliwego przezroczystego, nie wiem czemu nie mam nigdy:/ tylko metny lub wodnisty... dlatego stosuje ten żel, bo on mi zapewnia taki śluz jaki powinien być
Ewelinka, jeżeli Twój chłopak jest Twoim równieśnikiem lub jest nie wiele starszy to (nie chcę uogólniać) ale faceci w wieku nastoletnim raczej nie myślą o dzieciach i może być ciężko żeby stanowczo zadeklarował że on chce bezwarunkowo i to ten czas.Wiem właśnie mam dosyć poważna rozmowę potem napisze co i jak