reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dobrze dziewczyny niestety muszę was opuścić może na 2 lata może wcześniej super było wyczekiwać z wami 2 kreseczek życzę wam powodzenia podejrzewam ze ten okres za ten tydzień przyjdzie nie mam już złudzeń No i rozmowa z chłopakiem nie przebiegła tak jak mogła by. Miło było do zobaczonka [emoji174][emoji174][emoji174]

reklama
Wydaje mi się, że oba te czynniki mogły mieć duży wpływ na ciąże. Zmęczone plemniki są słabsze. My teraz też ze spokojem czekamy, nie spinamy się.

Dziś nasza 8 rocznica ślubu. Może poświętujemy jak M. wróci z pracy [emoji173]️
Też wczoraj mieliśmy rocznice ślubu. ❤ tylko że 7...
Wszystkiego najjjjjj dla.was na kolejne lata ❤

już się przestraszyłam.

To musze jutro lecieć do Rossmana po pracy kupić nową paczkę testow. Kurcze to normalne że owu jest tak późno? 20-22dc?

Mój m. Wczoraj kupił mi laptopa bo mój staruszek kupiony jeszcze na studiach skończył swój żywot i dzisiaj włączam i zobaczcie co mi ustawił na tapecie [emoji23] jak tak można się pytam [emoji23]
Zabawny ten twój mąż :):p

Melduję sie po wizycie:)
Jest moj mały cudowny kropeczek mierzy 11mm! i widzialam pieknie bijace serduszko. co za widok:)
zycze kazdemu tego doswiadczyc. Ciaza zywa prawidlowa wszystko w jak najlepszym porzadku.
lekarz super.. tak sie balam tej wizyty i jego docinek a tymczasem byl mega profesjonalny i wykazal sie wzgledem mnie wysoką kulturą osobistą. Ale może hajs tak na niego dziala nie wiem... mam watpliwosci na kogo sie zdecydowac.. tego mojego poprzedniego czy tego nowego ktory jest ordynatorem u nas na oddziale. Termin porodu przeskoczyl mi na 22 kwietnia. Wg OM mam 7+3 wg USG 7+2.
zalaczam zdj mojego kropeczka.
Piękny widok❤️ Wzruszyłam sie❤️
Jak ja bym chciała mieć swojego Kropeczka... ❤️

Witam się w 11 dc :)

Uwielbiam moje skoki hlh na testach owu :p
Przedwczoraj blado, wczoraj blado, a dziś pach mocna krecha. Do tego ładny płodny śluz już jest, także owulacja chyba jutro :)

Zobacz załącznik 895058
Ja nigdy nie miałam sluzu płodnego... bynajmniej takiego rozciagliwego przezroczystego, nie wiem czemu nie mam nigdy:/ tylko metny lub wodnisty... dlatego stosuje ten żel, bo on mi zapewnia taki śluz jaki powinien być

Ja

Ja na twoim miejscu te przeciwciała skonsultowała bym z rodzinnym przecież na tyle powie ci czy to zagraża itp
Po drugie powtórzyłabym je jeszcze raz po jakims miesiącu wtedy mógł jeszcze organizm szaleć
Tak w piątek idę do rodzinnego. Dobra, ale jak szalał a teraz dajmy ze wynik bedzue w normie to już mam się nie martwić ? Bo to wyszło by wtedy na to, ze w ciąży mi wzrosło

reklama
Dobrze dziewczyny niestety muszę was opuścić może na 2 lata może wcześniej super było wyczekiwać z wami 2 kreseczek życzę wam powodzenia podejrzewam ze ten okres za ten tydzień przyjdzie nie mam już złudzeń No i rozmowa z chłopakiem nie przebiegła tak jak mogła by. Miło było do zobaczonka [emoji174][emoji174][emoji174]
:( :( :(

Do góry