reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
ja niestety tez z pracy.
U mnie w pracy jest Luxmed ale jak to wygląda samemu nie mam pojęcia.
Jest pakiet rodzinny za 330 zł. Ten największy. I zastanawiam się czy to jest płatność na rok czy na miesiąc. Niby wyświeta przy uzupełnianiu formularza że opieka od października 2018 do października 2019 tylko pytanie czy potem no automatycznie z konta nie pobiera ponad 300 zł miesięcznie. No i czy warto.
Na razie przez najbliższy rok ciąży nie planuje, bardziej chodzi mi o dzieci - dermatologa, alergologa, dla męża alergologa, dla mnie gastrolog, olulista. No i oczywiście badania.
Jesteście zadowolone? Jak długo trzeba czekać na terminy do specjalistów?

Jest pakiet rodzinny za 330 zł. Ten największy. I zastanawiam się czy to jest płatność na rok czy na miesiąc. Niby wyświeta przy uzupełnianiu formularza że opieka od października 2018 do października 2019 tylko pytanie czy potem no automatycznie z konta nie pobiera ponad 300 zł miesięcznie. No i czy warto.
Na razie przez najbliższy rok ciąży nie planuje, bardziej chodzi mi o dzieci - dermatologa, alergologa, dla męża alergologa, dla mnie gastrolog, olulista. No i oczywiście badania.
ja czekam króciutko do kilku dni zalezy jeszcze do kogo.
jak chcesz sie upewnic co do pakietu dzwon na infolinie odpowiedza ci szczegolowo.
ja jezdzilam do laryngologa i dermatologa termin w kilka dni. a z corka u ortopedy i czekalam tez kolo tyg.

Zaczynam się zastanawiać czy rzeczywiście na weekendzie miodowym była owulacja, wszystkie objawy by na to wskazywały, był 10-11dc wtedy a dzisiaj 14dc i coraz mocniejszy ból piersi. :D Zaczynam sobie robić nadzieję. :D

reklama

Automatycznie z konta może pobierać tylko jak zapłacisz kartą płatniczą, inaczej nie ma szans. Ale różne kruczki mogą być w regulaminie, musi tam jakiś być, jak poszukasz.

Do góry