reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja mam świnkę morska właściwe ma córka , ale jest tak że ja się nia więcej zajmuje. Oraz pieska przygarniętego od koleżanki miał trafić do schroniska i się zlitowalismy nad nim :)
woow jaka genialna dlugowlosa:)
Kochana jest ale też pracy więcej niż przy krótko włosej. A to mój piesek
20170720_191347.jpg

Załączniki

• 20170720_191347.jpg
    20170720_191347.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 232
Powiem Wam, że to wbrew pozorom ciężkie do ułożenia psy. Mi trafił sie dominant i musze byc twarda by nie wszedł nam na głowę ;)

Kiedy na świecie pojawił sie syn nr 1, to pies miał mega problem z zaakceptowaniem go

piekne psy. zawsze podoba mi sie ich wyglad.. maja takie mega grozne umaszczenie wokol oczu a są takie kochane.,

@paulina1994 jakie masz badanie? mozesz mi napisac jeszcze raz? i jak z tym palcem? do kogo poszlas i co sie dowiedzialas?
Śliczny psiak [emoji7]
Byłam u dermatologa przepisała mi leki, nie jest to wrastający paznokieć, ale w zasadzie nie określiła mi konkretnie co to jest, przepisała mi leki, ale kazała też wykonać morfologię, poziom żelaza, glukozę, CRP nie wiem po co to jej, ale skoro kazała to jutro pojadę zrobić...

Śliczny psiak [emoji7]
Byłam u dermatologa przepisała mi leki, nie jest to wrastający paznokieć, ale w zasadzie nie określiła mi konkretnie co to jest, przepisała mi leki, ale kazała też wykonać morfologię, poziom żelaza, glukozę, CRP nie wiem po co to jej, ale skoro kazała to jutro pojadę zrobić...
pewnie cos podejrzewa tylko nie powiedziala jeszcze co bo znajac zycie chce poczekac na wyniki.
idz zrob i bedziesz wiedziala. Fajnie ze sie zajela i docieka co ci sie dzieje.

reklama
Do góry