reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Matko jak tak można? Jeśli rzeczywiście tak powie to nie życzę jej tego poznać ból po stracie dzieciątka tuż po urodzeniu albo urodzić martwe dzieciątko [emoji24] nawet nie mogę sobie wyobrazić jak kobieta może tak kłamać, ona faktycznie musi mieć rozum 13nastolatki [emoji47]
Ja też tego nie rozumiem... Ona zawsze miała tendencję do kłamania ale żeby oszukiwać, że jest się w ciąży to już gruba przesada.

Dziewczyny przestańcie już [emoji6]

Migdalove strasznie przykro mi z powodu tej @. Kurcze też liczyłam że ci się uda. Też sobie kiedyś powtarzałam że dobrze że teraz a nie później mimo to znam ten żal [emoji30] :*

Martus a weź zatestuj a może jednak coś tam na tym teście wyjdzie ;)

Ewelinka szkoda że ta beta taka mała. Wogole nie rozumiem tych wartosci, nie jest ujemna ale też nie ciąża więc co to oznacza?

Zrobiłam ciacho z malinami, mam nadzieję że nie wyjdzie zakalec [emoji23]

U mnie podejscie nr 7, w przyszłym tyg idę do ginka niech się przyjrzy temu i owemu i coś poradzi.
Wierzycie w sny? Ostatnie mam takie pokręcone sny że boję się zasnąć by znowu coś głupiego mi się nie przyśniło [emoji29]

Wierzycie w sny? Ostatnie mam takie pokręcone sny że boję się zasnąć by znowu coś głupiego mi się nie przyśniło [emoji29]

Ja jakiś tydzień temu, kiedy widziałam te temp. 37,10 miałam sen, że nagle po skorzystaniu z toalety, na papierze miałam czerwoną cienką nitkę jakby krwi i od razu w głowie słowa: SYN!

Kilka dni temu śniło mi się z kolei, że jestem (chyba) u młodszego syna w przedszkolu na jakiś występach i na kolanach siedziała mi dziewczynka w ślicznej czarnej wyjściowej sukience. Blondyneczka uczesana w kucyk.

No i jakiej płci będzie kolejne bobo! [emoji23][emoji23][emoji23] bo znów 50/50 [emoji23]

reklama
Ja jakiś tydzień temu, kiedy widziałam te temp. 37,10 miałam sen, że nagle po skorzystaniu z toalety, na papierze miałam czerwoną cienką nitkę jakby krwi i od razu w głowie słowa: SYN!

Kilka dni temu śniło mi się z kolei, że jestem (chyba) u młodszego syna w przedszkolu na jakiś występach i na kolanach siedziała mi dziewczynka w ślicznej czarnej wyjściowej sukience. Blondyneczka uczesana w kucyk.

No i jakiej płci będzie kolejne bobo! [emoji23][emoji23][emoji23] bo znów 50/50 [emoji23]

O jaaaaa ten sen o dziewczynce [emoji7][emoji7][emoji7] u mnie może być blondyneczka hehe ale moje dzieci ciemne wlosi :)

Ja niestety taki charakter pięknych snow nie mam. Ostatnio śniło mi się że byłam z moją mamą, z m. i z synkiem i zaczęły mi wypadać zęby po prawej stronie i tak wyplowalam jeden po drugim.
Znowu przed wczoraj miałam sen że dostałam strasznych bóli i aż zsunelam się na podłogę i ... Zaczęłam rodzić (a nawet nie wiedziałam że w ciąży jestem) i urodziłam martwe dziecko, wsadziłam je do pudełka i włożyłam do szafy, potem zakopalam [emoji43][emoji33][emoji43][emoji33] potem poszłam z moim małym do lekarza i przy okazji chciałam żeby lekarz mnie przebadał po tym wszystkim to siostra mi odradziła bo się wszystko wtedy wyda [emoji43]
Matko i corko co mi się dzisiaj przyśni? Wiem że zęby to na poważną chorobę ale ten drugi?

Ostatnia edycja:
Do góry