martoosia04
Fanka BB :)
No już Ci życzę żeby @ przyszła i kolejny cykl był krótki i owocny
U mnie 32 dni to standard. Ostatnio nawet 35 [emoji849]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No już Ci życzę żeby @ przyszła i kolejny cykl był krótki i owocny
Ja też tego nie rozumiem... Ona zawsze miała tendencję do kłamania ale żeby oszukiwać, że jest się w ciąży to już gruba przesada.Matko jak tak można? Jeśli rzeczywiście tak powie to nie życzę jej tego poznać ból po stracie dzieciątka tuż po urodzeniu albo urodzić martwe dzieciątko [emoji24] nawet nie mogę sobie wyobrazić jak kobieta może tak kłamać, ona faktycznie musi mieć rozum 13nastolatki [emoji47]
Jako autorka wątku NAKAZUJE skończyć spór o wątki, o nazwy itp. Niech wątek wróci do NORMALNOŚCI.
W sedno!T A K ! [emoji173]️
Potrzebujemy się wspierać. Ja chce byc w koncu w ciąży i zaraz zacznę 4 cykl wiec chce miec z kim tu gadać!
Ok [emoji4]Jako autorka wątku NAKAZUJE skończyć spór o wątki, o nazwy itp. Niech wątek wróci do NORMALNOŚCI.
Wierzycie w sny? Ostatnie mam takie pokręcone sny że boję się zasnąć by znowu coś głupiego mi się nie przyśniło [emoji29]
Ja jakiś tydzień temu, kiedy widziałam te temp. 37,10 miałam sen, że nagle po skorzystaniu z toalety, na papierze miałam czerwoną cienką nitkę jakby krwi i od razu w głowie słowa: SYN!
Kilka dni temu śniło mi się z kolei, że jestem (chyba) u młodszego syna w przedszkolu na jakiś występach i na kolanach siedziała mi dziewczynka w ślicznej czarnej wyjściowej sukience. Blondyneczka uczesana w kucyk.
No i jakiej płci będzie kolejne bobo! [emoji23][emoji23][emoji23] bo znów 50/50 [emoji23]