Piękna betaDziewczyny przychodze do was z wczorajszą beta. Beta z poniedziałku 2457Zobacz załącznik 891228
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna betaDziewczyny przychodze do was z wczorajszą beta. Beta z poniedziałku 2457Zobacz załącznik 891228
Dziękuję, cieszę się, że rośnie i to tak szybko. Masakra wczoraj tak płakałam [emoji17]Piękna beta
Pięknie rośnie [emoji173]️Dziękuję, cieszę się, że rośnie i to tak szybko. Masakra wczoraj tak płakałam [emoji17]
[emoji176][emoji7] Nawet nie wiecie jak się cieszę [emoji7] Moja mała krewetunia rośnie w siłę [emoji494]Pięknie rośnie [emoji173]️
Neee na żywo nic a nic. Jutro 50 rodziców w Neo, także można spokojnie wypić. Nawiedzamy Międzyrzecz :-)Moje oczy widzą cienie.. .
To juz chyba zboczenie i wyimaginowane spojrzenie mam. Jak sie z tego otrzasnac.
Drożność jajowodów się sprawdza ,nie jajników ja zaszłam w tym samym cyklu co było HSG , także... Bądź dobrej myśliTylko ze owulacje mam monitorowana i dwa razy dostałam już zastrzyk z ovitrelle. Niestety nic nie pomogło. Lekarz mówi ze to już jest za długo wiec trzeba sprawdzić drożność jajnikow.
Wow. Tak czytam Neo i mowie what?? To super udanej zabawy. Akurat jutro pogoda ma byc kiepska ale kto wie bawcie sie dobrze będziesz dosłownie o krok heheNeee na żywo nic a nic. Jutro 50 rodziców w Neo, także można spokojnie wypić. Nawiedzamy Międzyrzecz :-)